Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

...... σουτάκια

 - Τελικά "τζάμπα καίει η λάμπα", όπως λένε. Τα ίδια και τα ίδια πάλι. Πάλι αναβολές, πάλι επιτροπές, πάλι οι ίδιοι και οι ίδιοι στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις άνετα τα μέλη που ορίσθηκαν ως επιτροπή μπορούν οικονομικά να σηκώσουν το βάρος και να διοικήσουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Γιατί.... δεν το κάνουν; Γιατί θα ψάξουν και που θα ψάξουν;

- Πάντως επιτροπή με 10 άτομα κάπως ξενίζει. Ας ήταν 9, ας ήταν 11. Πάντα μονός ο αριθμός κύριοι. Τέλος πάντων. Πείτε μας τώρα τι κοινό έχουν τα μέλη αυτής της επιτροπής και σε τι πράγμα έχουν συμφωνήσει όλα αυτά τα χρόνια. Σε τίποτα δεν έχουν συμφωνήσει και έχουν κάνει διοικούντες τα τελευταία 15 χρόνια και είδαμε τα αποτελέσματα.

- Κύριοι δεν το πάτε καλά το θέμα. Εμείς την αποψή μας την έχουμε γράψει και δεν την αλλάζουμε. Πρέπει να βρεθεί ένα άτομο το οποίο θα "παίξει" με τρέλα. Πρέπει το σωματείο να ξεκολλήσει από τους ίδιους και τους ίδιους. 

- Κύριε Καρλατήρα, ήσασταν πρόεδρος της ομάδας, ματωσατε για την ομάδα, αλλά τώρα τα έχουν δει ΟΛΟΙ ΟΛΑ και κανείς δεν θα βρεθεί να πληρώσει για να κάνουν κουμάντο άλλοι.