Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Επειδή πάντα σας λέμε την αλήθεια, ότι θα διαβάσετε σήμερα είναι γραμμένο από τα άγρια χαράματα και απλά έχουμε προγραμματίσει ανά μία ώρα να ανεβαίνουν τα θέματα. Συγνώμη αλλά είμαστε στο στάδιο που πρέπει να αντιμετωπίσουμε ένα πρόβλημα υγείας.....και θα χρειαστούμε ένα 10ημερο.

- Το θέμα με το ποιος θα κυβερνήσει την Ελλάδα το έλυσε ο Ελληνικός λαός, ο οποίος όμως δεν θα λύσει και το ποιος θα κυβερνήσει τον Σύριζα, ο οποίος και δεν πρόκειται να ξαναγίνει κόμμα εξουσίας. Περισσότερες πιθανότητες έχουν οι Σπαρτιάτες να γίνουν Τρώες, παρά οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ κόμμα εξουσίας.

- Το ΠΑΣΟΚ πάντως φουσκώνει από υπερηφάνεια, επειδή δεν έπεσε κάτω από 10% και αν ζούσε ο Ανδρέας θα τους είχε ρίξει από 10 μούντζες στον καθένα, για την κατάντια.

- Λένε πως ο Κυριάκος τους πήρε και τα σωβρακα σε πανελλαδικό επίπεδο και εννοούν τον Μητσοτάκη, ενώ ένας άλλος Κυριάκος θα πάρει λένε κι αυτός σώβρακα στα Μεσσάπια και ιδιαίτερα στην Καστέλλα!!!!!!

- Φήμες λένε πως τελικά δεν θα είναι υποψήφια δήμαρχος η κυρία Παππά, για τον Δήμο Χαλκιδέων και πως θα ενταχθεί σε άλλο ψηφοδέλτιο με υποψήφιο δήμαρχο προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ!!!!!!!

- Όποιοι πιστεύουν πως το κάθε κόμμα αδιαφορεί για τις δημοτικές εκλογές, έχουν μαύρα μεσάνυχτα. Τι να πούνε όμως τα κόμματα μετά την σφαλιάρα που έφαγαν από την ΝΔ;