Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

ΕΠΣΕ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ 25-2-09
- Κατόπιν και της γνωμοδότησης της Νομικής Υπηρεσίας της ΕΠΟ, ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ η ένσταση του ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΤΩΝΤΑ κατά του ΕΟΥΒΟΪΚΟΥ ΓΟΥΒΩΝ.
- Συμπληρώνεται η κενή θέση (μετά την παραίτηση του Β. Καρατζά) της ΕΔ/ΕΠΣΕ, από τον κ. ΛΕΥΤΕΡΗ ΦΑΝΟ.
- Δεν θα διαιτητεύσουν ξανά αγώνες του ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΤΩΝΤΑ διατητές του ΣΔΕ μέχρι να ανακληθεί το δυσφημιστικό δημοσίευμα εκ μέρους του παράγοντα του σωματείου κ. ΔΗΜ. ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ.

Σύμφωνα με την υπ’αρίθμ. 8/25-2-2009 απόφαση το Δ.Σ. της Ενωσης και αφού έλαβε υπόψη του τα άρθρα 5, 9, 11, 15 και 29 του ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ , επέβαλλε τις παρακάτω ποινές:
- Στο σωματείο ΑΟ ΚΥΜΗΣ επιβάλλεται ποινή χρηματικού προστίμου 50,00 ευρω για τη μη παρουσία γιατρού στον αγωνα της 22-2-09 ΚΥΜΗ-ΠΑΟΚ.
- Στον παράγοντα του σωματείου ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΜΙΧΕΛΗ ΣΩΤΗΡΗ ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους 4 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΉ ΠΟΙΝΉ 80 ΕΥΡΩ για τον αγώνα 14.2.2009 ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΑΡΤΑΚΗ.
- Στον προπονητή του ΑΟ ΚΟΣΚΙΝΩΝ κ. ΜΟΙΡΩΤΣΟ επιβάλλεται ποινή ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ για τον αγώνα 15.2.2009 ΚΟΣΚΙΝΑ-ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ.
- ΔΕΝ θα οριστεί ο επόμενος αγώνας της Αναγέννησης Χ. και θα κατακυρωθεί υπέρ της αντιπάλου ομάδας, αν δεν πληρωθούν οι οφειλές του σωματείου προς την Ενωση μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6-3-09, ΩΡΑ 14.00
- O αγώνας ΜΕΤΟΧΙ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Χ. κατακυρώνεται με 3-0 τέρματα και βαθμούς υπέρ του ΜΕΤΟΧΙΟΥ.
- Ο αγώνας Β' φάσης ΠΑΙΔΩΝ ΜΕΣΣΑΠΕΙΟΣ-ΑΟ ΩΡΕΩΝ κατακυρώνεται με 3-0 υπέρ του πρώτου, μετά από παραίτηση του σωματείου των Ωρεών και στον ΑΟ ΩΡΕΩΝ επιβάλλεται ποινή χρηματικού προστίμου 100 ευρώ, σύμφωνα με την προκήρυξη.
-Επίσης καλούνται σε απολογία: ο προπονητής του του ΑΟ ΖΑΡΑΚΩΝ κ. ΕΥ. ΓΚΙΚΑΣ και οι παράγοντες της Α.Ε. ΠΟΥΡΝΟΥ κ. ΕΥ. ΤΡΙΚΚΑΣ, της ΑΝΑΓ. ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ Χ. ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ, του ΑΟ ΖΑΡΑΚΩΝ κ. Π. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ