Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΚΗΣ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΠΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΛΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ
Νέα Αρτάκη 10/02/2009
Αριθ. Πρωτ.: 21-22/09
Προς: κ. Νικόλαο Γεωργαλά


Θέμα: « Επιστολές σας με αριθμ. Πρωτ. 21/3-2-09 και 22/3-2-09»
Κύριε Γεωργαλά
Πραγματικά «καταλαβαίνω» τη μεγάλη προσπάθεια σας
να ποινικοποιήσετε την πολιτική μας ζωή και να δημιουργείτε μ’ αυτό τον τρόπο συνεχώς προβλήματα. Γιατί πως αλλιώς εξηγείτε η επιστολή σας στις 3/2/09 ημέρα κατάθεση σας στην πταισματοδίκη για «παραλείψεις» μου σχετικά με το νερό.
Μόνο που πρέπει να μεταφέρετε με ειλικρίνεια αυτά που γίνονται και λέγονται.
1) Ποτέ δεν είπα ότι το νερό της Στενής είναι ακατάλληλο
. Αυτό που είπα είναι ότι για να δοθεί για χρήση θα πρέπει να υπάρξει χλωρίωση.
2) Δεν χρειαζόμαστε κύριε Γεωργαλά τη δική σας υπόδειξη για μέτρηση του νερού, γιατί όπως πολύ καλά ξέρετε η μέτρηση του νερού από την 1/1/2007 γίνεται κάθε μήνα σε αντίθεση με την δική σας παράταξη που όταν ήταν Δημοτική αρχή έκανε 4 μετρήσεις στα 4 χρόνια.
3)Η μέτρηση που επισυνάπτεται στην επιστολή σας είναι ελλιπέστατη γιατί δεν έχει μικροβιολογικές εξετάσεις όπως η οδηγία της Ε..Ε. προβλέπει και δεν αναφέρει τις τιμές μέτρησης όπως έτσι ορίζεται και φυσικά δεν είναι από πιστοποιημένο εργαστήριο.
4)Σε ότι αφορά την περίφημη πρότασή σας για προσωρινή ύδρευση όπως και στο Δ.Σ. σας ζήτησα, έτσι και τώρα σας λέω ότι απαιτείται για να γίνει πειστική και όχι «βεγγαλικό κακής χρήσεως» τεχνικοοικονομική μελέτη .
5) Είναι πραγματικά παράδοξο και ανήκουστο να προσπαθείτε να ενοχοποιήσετε την παρούσα Δημοτική αρχή που με περίσσιο θάρρος και ανακοίνωση προς τον τύπο γνωστοποίησε την αλήθεια για το νερό της πόλης μας, και δεν αναφέρεται τίποτε για τις ευθύνες της παράταξή σας που επί 4 χρόνια έκρυβε την αλήθεια από τον Αρτακινό λαό.
Κύριε Γεωργαλά
Είναι πραγματικά «φιλότιμη» η προσπάθειά σας
πάντα με έωλα επιχειρήματα και θέσεις να προσπαθείτε να αποπροσανατολίσετε την Δημοτική αρχή.
Λυπάμαι αλλά και αυτή η «φιλότιμη» προσπάθεια σου θα πέσει στο κενό, γιατί απλούστατα έχω μάθει στη ζωή μου να αντιμετωπίζω τα πράγματα μόνο με αλήθειες και να είσαι σίγουρος ότι η αλήθεια για το νερό θα λάμψει εκτυφλωτικά για «κάποιους» και το νερό θα έρθει στην πόλη μας.
Αυτά για την ιστορία ………….

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΡΑΤΣΟΛΗΣ
Δήμαρχος Νέας Αρτάκης