Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ

Συναντήσεις του Συνδέσμου Βιομηχανιών
Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος
με θέμα την κρίση στην οικονομία
και οι επιπτώσεις της στις επιχειρήσεις

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος, αναγνωρίζοντας τα μηνύματα της αγοράς προγραμμάτισε συναντήσεις με όλα τα μέλη του σε κάθε Νομό ευθύνης του Συνδέσμου.
Η προσπάθεια αυτή γίνεται προκειμένου ο Σύνδεσμος να αποτυπώσει συνολικά και έγκυρα την τρέχουσα κατάσταση και αφετέρου να καταγράψει προτάσεις, που μπορούν να υποβληθούν στην Κυβέρνηση και να βελτιώσουν τις συνθήκες λειτουργίας των επιχειρήσεων.
Στην Χαλκίδα, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρίας SABO ΕΛΛΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε., την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου, με την προσέλευση των μελών του Νομού Ευβοίας.

Η εκδήλωση ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα δεδομένου ότι οι παρευρισκόμενοι επιχειρηματίες κατέθεσαν την άποψή τους για την παρούσα κατάσταση, αλλά και τις προτάσεις τους για την καλλίτερη αντιμετώπιση της.
Εκ μέρους του Συνδέσμου, συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ευριπίδης Ευλογημένος, ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής κ. Απόστολος Παπαδούλης,, ο Αντιπρόεδρος Ν. Ευβοίας κ. Εμμανουήλ Μαραγκουδάκης, το Μέλος του Δ.Σ. κ. Δημήτριος Κοίλιαρης, η Υποδιευθύντρια κα Ευφροσύνη Δαγλαρίδου, ο Υπεύθυνος Οικονομικών Θεμάτων κ. Παναγιώτης Βενετσάνος.
Από το Επιμελητήριό μας στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Σίμωσης , ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Παντελής Κούκος και ο οικον. Επόπτης κ. Δημήτριος Σταματούκος.
Αντίστοιχες συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν ήδη στην Λαμία, στην Καρδίτσα, στα Τρίκαλα, στον Βόλο και στην Λιβαδειά.
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΙΜΩΣΗΣ