Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

"Κόκκινο στις Παραβάσεις"

"Κόκκινο
στις Παραβάσεις"
Το σταθμό διοδίων των Αφιδνών, επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης και παρακολούθησε τη διαδικασία διανομής του "Πρακτικού Οδηγού του Κ.Ο.Κ" στους διερχόμενους οδηγούς, με την ευκαιρία της εξόδου της Καθαράς Δευτέρας.
"Βάζουμε κόκκινο στις παραβάσεις, προτιμούμε να παίζουμε με τους κανόνες παρά με τη ζωή", τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Στυλιανίδης, ο οποίος αφού ευχήθηκε σε όλους καλό τριήμερο, πρόσθεσε ότι θα πρέπει πάντοτε το μυαλό τους να είναι στην οδική ασφάλεια και να μην παίζουμε με τη ζωή μας.

Σε ερώτηση αν πιστεύει ότι περισσότερο ο φόβος του προστίμου κάνει τον οδηγό να προσέχει στο δρόμο ο κ. Στυλιανίδης είπε πως και αυτό παίζει ένα αποτρεπτικό ρόλο, αλλά πάνω από όλα είναι θέμα κουτλτούρας, θέμα νοοτροπίας, την οποία καλλιεργούμε και στη νέα γενιά αλλά και στην ενεργή, θα έλεγα, κοινωνία.
Ο "Πρακτικός οδηγός", μια χρηστική έκδοση του ΥΜΕ, με τίτλο "Κόκκινο στις Παραβάσεις" που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τον πίνακα ποινών του ΚΟΚ, θα διανέμεται στους διερχόμενους οδηγούς από τα διόδια Αφιδνών, Ελευσίνας, Ρίου και Μαλγάρων την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου.