Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ

Καταγγελία
Αλ.Παπαρήγα


Προβοκάτσια κατά του ΚΚΕ σκέφτονται να ετοιμάσουν πολιτικοί και δημοσιογραφικοί κύκλοι, δήλωσε σήμερα η Γενική Γραμματέας του κόμματος Αλέκα Παπαρήγα κατά τη διάρκεια περιοδείας της στην εταιρία "Λαβιφάρμ".
Η κα Παπαρήγα δήλωσε σχετικά:
"Επειδή διαθέτουμε καλούς φίλους, αλλά υπάρχουν και έντιμοι άνθρωποι και σε πολιτικούς χώρους και σε δημοσιογραφικούς, έντιμοι οι οποίοι βεβαίως δεν είναι κομμουνιστές, αλλά δεν αντέχουν τις βρώμικες εκστρατείες, έχουμε την πληροφορία ότι πολιτικοί και δημοσιογραφικοί κύκλοι προσπαθούν και σκέφτονται να ετοιμάσουν μια προβοκάτσια τις τελευταίες ημέρες πριν τις εκλογές εναντίον του ΚΚΕ, με την ελπίδα να κόψουν 1% σε ποσοστό από το ΚΚΕ. Ψηφοφόρους, που για πρώτη φορά θέλουν να ψηφίσουν το Κόμμα. Μολών λαβέ, λοιπόν".
Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ πρόσθεσε ότι "εμείς δεν μπορούμε να ματαιώσουμε την προβοκάτσια. Άμα θέλουν, να την κάνουν. Τους δηλώνουμε ότι θα το πληρώσουν ακριβά και εκείνο που θα μας προσφέρουν είναι τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ, οι φίλοι του Κόμματος, να κάνουν τη μέρα, νύχτα, να τρέξουν ακόμα πιο πολύ από όσο τρέχουν, ούτως ώστε να μην υπάρχει καμιά ζημιά για το Κόμμα. Μολών λαβέ".
Στην ερώτηση αν γνωρίζει ποιοι είναι αυτοί που ετοιμάζουν την προβοκάτσια, η κα Παπαρήγα απάντησε: "Λες να μην το ξέρω; Γιατί το λέω; Έχουμε πει τίποτα που δεν ισχύει; Γιατί να τους καταδώσω; Μήπως πρέπει να έρθει και ο εισαγγελέας να μου πάρει δήλωση για αυτό;".
Το απόγευμα, η κα γγ του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε καταστήματα στα Σεπόλια και το βράδυ θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία Αγ. Μελετίου.