Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΚΟΑ ΚΚΕ

ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ

Ο ΣΥΝ επανέρχεται με ανακοίνωση του τμήματος παιδείας και καταγγέλλει την δήθεν «επιχείρηση ιδεολογικής τρομοκράτησης των εκπαιδευτικών» από το Κ.Κ.Ε.
Ο ΣΥΝ επιμένει να αντιστρέφει την πραγματικότητα.
Σ’ αυτή την προσπάθεια συνεπικουρούν δημοσιολόγοι σε αστικές εφημερίδες που αναπαράγουν τα ψεύδη της Αυγής και του ΣΥΝ και προβάλουν το αντι-Κ.Κ.Ε. μένος τους.
Η υπεράσπιση της αλήθειας και το σύνθημα- πρόταγμα του Κ.Κ.Ε. για ανυπακοή δεν χωράει στο δήθεν ελεύθερο αστικό τους κόσμο.
Η αλήθεια όμως είναι μία.
Σε σχολείο της Πετρούπολης 16χρονος Κνίτης μαθητής τιμωρήθηκε με 3ήμερη αποβολή γιατί διεκδίκησε να απαντήσει στο παραλήρημα της καθηγήτριας Κας Αλεξάνδρας Καλέμη, μέσα στην τάξη που δήλωνε ότι την λογοκρισία παλιά την έκανε η Ιερά εξέταση και σήμερα την κάνουν το Κ.Κ.Ε. και το ΛΑ.Ο.Σ..
Η ανακοίνωση του ΣΥΝ εμφανίζει ως δικαίωμα της Κας καθηγήτριας να στρεβλώνει την πραγματικότητα και την αλήθεια, να λέει ψέματα σε βάρος του Κ.Κ.Ε., να κάνει δηλαδή αντικομουνισμό και δεν αναγνωρίζει το δικαίωμα του μαθητή να λέει την άποψη του ή την γνώμη του, να υπερασπίζεται την αλήθεια και να μην τιμωρείται.
Ο ΣΥΝ επιχειρεί με την ανακοίνωση να τρομοκρατήσει και να ενοχοποιήσει τους μαθητές, είναι όπως λέει καταδότης, όποιος μαθητής βγάλει το ψέμα και την στρέβλωση του δασκάλου έξω από τους τοίχους της τάξης, όταν το δίνει στην δημοσιότητα, ενημερώνει γονείς και λαϊκούς μαζικούς φορείς!!!
Το δικαίωμα του 16χρονου να απαντήσει, να μην κλείσει το στόμα του στα ψέματα της Κας καθηγήτριας, να μην αποδεχτεί «υπάκουα και αθόρυβα» τον αντικομμουνισμό, να φωνάξει την αλήθεια μαζί με τους συμμαθητές του, τους γονείς και τους εργαζόμενους στους δρόμους της Πετρούπολης, βαπτίζεται τρομοκρατία του Κ.Κ.Ε.!!
Είμαστε επίσης σίγουροι ότι κανένας καθηγητής και δάσκαλος που σέβεται το ρόλο του ως παιδαγωγός δεν πρόκειται να δεχτεί τις καταγγελίες του τμήματος παιδείας του ΣΥΝ. ΟΧΙ λοιπόν.
Τα πράγματα δεν είναι έτσι γιατί έτσι νομίζετε κύριοι του ΣΥΝ.
Το Κ.Κ.Ε. και η νεολαία δεν θα υπακούσουν στο πρόσταγμα της Νέας Τάξης πραγμάτων να γραφτεί η ιστορία με ψέματα, στα μέτρα της αστικής ιδεολογίας.
Οι νέοι και οι γονείς τους, οι εργαζόμενοι θα αντιπαλέψουν τον αντικομμουνισμό. Η κομμουνιστική ιδεολογία θα ξεπεράσει τα ψέματα του γερασμένου κόσμου, της καταπίεσης, των πολέμων και της εκμετάλλευσης.
Οι νέοι και οι γονείς τους, τα λαϊκά στρώματα θα πουν όχι στα ψέματα. Θα δυναμώνουν κάθε μέρα την πάλη τους και την μέρα των ευρωεκλογών με την ψήφο τους θα κάνουν πιο ισχυρό το Κ.Κ.Ε.
29/05/2009
Κομματική Οργάνωση Αθήνας
του Κ.Κ.Ε.