Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Στην πρώτη ομάδα
ο νεαρός Σίμωσης


Πανιώνιος - Παυλόπουλος:
"σημαντικό το συμβόλαιο με τον Σίμωση"
Ο Γιάννης Σίμωσης υπέγραψε σήμερα 5ετές συμβόλαιο συνεργασίας και μεταπηδά από τους μικρούς στην ομάδα των μεγάλων. Ο 18χρονος επιθετικός έγινε ο πρώτος από μία ομάδα νεαρών παικτών που θα "προαχθούν" από τις ομάδες Νέων και το Αθλητικό Κέντρο του Πανιωνίου στο Κορωπί, για να ενσωματωθούν με την πρώτη ομάδα του συλλόγου, σηματοδοτώντας τη νέα οργανωτική-αγωνιστική φιλοσοφία της ΠΑΕ Πανιώνιος για τα επόμενα χρόνια.
Μάλιστα ο Έβανς Παυλόπουλος που έχει την εποπτεία όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος μιλώντας στο Sportnet χαρακτήρισε αυτό το συμβόλαιο ως το πιο σημαντικό για την ομάδα του Πανιώνιου, ανεξάρτητα τι μεταγραφές θα γίνουν στο μέλλον. «Ο Γιάννης ήρθε πέρυσι στην ομάδα από την Χαλκίδα και είχε μία εξέλιξη φανταστική. Είναι πολύ έξυπνος αι γρήγορος και ασφαλώς αυτό που λέμε γκολτζής. Έχει όλα τα στοιχεία να εξελιχθεί και νομίζω ότι για εμάς είναι το πιο σημαντικό συμβόλαιο της σεζόν. Ο κ. Φερέρα έχει ενημερωθεί και γνωρίζει όλα τα παιδιά καθώς έχουν γίνει φιλικά και έχει ιδίαν άποψη. Θα ακολουθήσουν και άλλα 2-3 παιδιά, ενώ έχουμε άλλες 5-6 περιπτώσεις παικτών που θα μπουν στο στάδιο της εκπαίδευσης» επεσήμανε ο Έβανς Παυλόπουλος.
Ο Σίμωσης, αποκτήθηκε πέρσι από τον Ταμυναϊκό Χαλκίδας και έγινε βασικός στην ομάδα Κ-21 του Πανιώνιου, με την οποία είχε μία εξαιρετική χρονιά.