Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

«Υπερήφανος γιατί πάλεψαν»

Για την πίστη των παικτών του
μίλησε ο Γιαννάκης,
προβληματισμένος ο Ομπράντοβιτς


Μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού με 74-70, ο Παναγιώτης Γιαννάκης τόνισε πως οι παίκτες του δεν έχασαν την πίστη τους και πέτυχαν μία πολύ μεγάλης σημασία επικράτηση.
Από πλευράς ηττημένων ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς παρουσιάστηκε προβληματισμένος με την εμφάνιση των παικτών του και αναγνώρισε την ανωτερότητα των αντιπάλων του.
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης αναφέρθηκε με επαινετικά για τους παίκτες του λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Νομίζω ότι ο κόσμος είδε ένα πολύ ενδιαφέρον και δυνατό παιχνίδι. Ήρθαμε εδώ με μεγάλη πίεση ξεκινήσαμε συγκεντρωμένοι και παίξαμε καλύτερα σε σχέση με τον αγώνα στο ΟΑΚΑ.
» Οι παίκτες μου έπαιξαν ιδιαίτερα δυνατά και συγκεντρωμένα είμαι περήφανος για τον τρόπο που πάλεψαν, δεν έχασαν την πίστη τους και αυτό είναι σημαντικό. Ο κόσμος είναι σημαντικό να έχει υπομονή και έχει υπομονή... τους ευχαριστώ. Αυτό έδωσε μεγάλη δύναμη στα παιδιά. Ήταν μία μεγάλη νίκη».

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, από την πλευρά του, σημείωσε:
«Ακόμα μία φορά οι μικρές λεπτομέρειες ήταν αυτές που καθόρισαν το παιχνίδι. Ξεκινήσαμε αρκετά νευρικά επιστρέψαμε κάτι το οποίο δεν είναι σύνηθες, αλλά ισορροπήσαμε το παιχνίδι και περάσαμε μπροστά... Έπαιξαν πολύ καλύτερα στο τέλος και κέρδισαν».
Newsroom ΔΟΛ