Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Μετά την κλήρωση στο Μουντιάλ του 2010
Η προσφορά του Κούπερ στον Ότο
Έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως σκάουτερ στον Ότο Ρεχάγκελ και τους συνεργάτες του δήλωσε ο προπονητής του Αρη, Έκτορ Ραούλ Κούπερ.
Ο Αργεντινός τεχνικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του για την κλήρωση της τελικής φάσης του Μουντιάλ του 2010 και ευχήθηκε να προκριθουν η χώρα του και η Ελλάδα.
«Καταρχήν πρέπει να τονίσω ότι είναι ένας δύσκολος όμιλος. Μου αρέσει το γεγονός ότι Αργεντίνη και Ελλάδα αναμετρώνται στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου.
»Περιμένω να παρακολουθήσουμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με δύο δυνατές ομάδες που βέβαια έχουν ένα διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού.
»Εύχομαι επειδή είναι το τελευταίο παιχνίδι του ομίλου να έχει ήδη κριθεί η πρόκριση και να έχουν ήδη κερδίσει και οι δύο ομάδες την πρόκριση στην επόμενη φάση.
»Αν πάντως χρειαστεί -με δεδομένο ότι βρίσκομαι στον Αρη και την Θεσσαλονίκη- προσφέρομαι να βοηθήσω την Ελλάδα στο σκάουτινγκ για την αντιμετώπιση της Αργεντινής.
»Ελπίζω πάντως πραγματικά να είναι οι δύο ομάδες του ομίλου που θα περάσουν στους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου», ήταν τα λόγια του Έκτορ Ραούλ Κούπερ.