Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Παναγιωτακόπουλος: “ΕΛΕΟΣ”

Παρά την προσπάθεια της κυβέρνησης να υποβαθμίσει την γκάφα της, να επιλέξει ως ειδικό γραμματέα στο υπουργείο Οικονομικών έναν άνθρωπο, που, σύμφωνα με κυβερνητική ανακοίνωση, την εξύβριζε με χυδαίους χαρακτηρισμούς μέσα από το Διαδίκτυο, οι αντιδράσεις στο χώρο του ΠΑΣΟΚ είναι έντονες.
Παναγιωτακόπουλος: Αρκετά με τους πειραματισμούς που εκθέτουν το ΠΑΣΟΚ Την ιδια στιγμή στο Μέγαρο Μαξίμου χθες επικρατούσε βαρύ κλίμα και παγωμάρα. Σε όλες τις συσκέψεις ήταν βασικό θέμα συζήτησης. «Ο,τι και να πούμε τώρα, ήταν κάτι που δεν έπρεπε να γίνει», μας είπε κυβερνητικό στέλεχος, αναγνωρίζοντας ότι η υπόθεση αυτή σκίασε τη διαδικασία αξιοκρατικής επιλογής μέσω των βιογραφικών και έδωσε αφορμή στον.......
κομματικό μηχανισμό, που ούτως ή άλλως αντιδρούσε, να ξεσπαθώσει. Ο πρωθυπουργός δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα με το θέμα εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων που είχε λόγω της συνόδου του ΟΑΣΕ.
Χαρακτηριστική των αντιδράσεων από κομματικά στελέχη είναι η σκληρή δήλωση κατά της κυβέρνησης του Γ. Παναγιωτακόπουλου, μέλους του Εθνικού Συμβουλίου και διεκδικητή πριν από έναν μήνα της θέσης του γραμματέα του κόμματος.
Κουτούπης: Ηταν και στέλεχος σε εταιρεία που έκανε δουλειές με το Δημόσιο «Ελεος. Ο διασυρμός του Κινήματος πρέπει να σταματήσει. Αρκετά με τους πειραματισμούς που εκθέτουν το ΠΑΣΟΚ», είπε και τόνισε: «Το ΠΑΣΟΚ το ψηφίζουν ο ένας στους δύο Ελληνες και αυτός ο διασυρμός το μόνο που προσφέρει είναι το να δίνει ιδέες στους σεναριογράφους των καναλιών.
»Το βιογραφικό των 60 πρώτων ημερών της κυβέρνησης δυστυχώς έκλεισε με την περίπτωση Κουτούπη. Πριν κλείσει και το βιογραφικό των 100 ημερών επιβάλλεται να δείξουμε σοβαρότητα, αποφασιστικότητα και συνέπεια γιατί η ανοχή του κόσμου εξαντλείται. Φτάνουν πια οι πειραματισμοί στις πλάτες του ΠΑΣΟΚ και των προβλημάτων του λαού»