Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!
Προφανώς οι Αντιδήμαρχοι στο Δήμο Ληλαντίων σας διαβάζουν. Αλλά δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό... Τα μπάζα και τα σκουπίδια μπορεί να έφυγαν από τον ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ αλλά...άδικα φωνάζατε. Ο Δήμος Ληλαντίων -πάντα οικολογικά ευαίσθητος- τα αξιοποίησε χρησιμοποιώντας τα σαν υλικό επιχωμάτωσης στον ευαίσθητο καί πολύπαθο χώρο του υδροβιότοπου .....
των Αλυκών Κοπανά στη Ν. Λάμψακο. Σας επισυνάπτω φωτό. Με λίγο χωματάκι από πάνω...ούτε που φαίνονται!!! Τεχνολογία και πρακτικές Μποτσουάνας...Τί κι αν ο υδροφόρος μας ορίζοντας και ο Ευβοικός κινδυνεύουν...Αναρωτιέμαι λίγο πριν παρακολουθήσω το φόρουμ για τα περιβαλλοντικά εγκλήματα που γίνεται  στην Αθήνα...Αυτό που έγινε την Πέμπτη Κε Δήμαρχε και Κα Αντιδήμαρχε ΠΟΥ το κατατάσετε? Κυρία Κατσαρή, Αντιδήμαρχε και Αντιπρόεδρε του Τοπικού ΑΝΑΞΑΓΟΡΑ, είναι κάτι κλαδάκια -όπως είπατε- αυτά που βλέπουμε εδώ?

Με εκτίμηση
Γιώργος Παντελής
κάτοικος Ν. Λαμψάκου
Μέλος Οικολόγοι Πράσινοι Ευβοίας

Υ.Γ. Στη διάθεσή σας φωτό με φορτηγά του Δήμου Ληλαντίων να αδειάζουν φορτία με κάθε λογής σκουπίδια και μπάζα
      ( όχι οι οδηγοί δεν στάλθηκαν από την Μποτσουάνα )


ΣΧΟΛΙΟ: ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΕΛΗ, ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΙΠΑΜΕ ΜΠΡΑΒΟ, ΑΦΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΗΛΑΝΤΙΟ, ΑΡΓΗΣΑΤΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ. ΟΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΛΠ.