Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Ο "ντούπου - ντούπου"

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, δεν έχω μάθει να βγάζω κακίες, ούτε και να θέλω να βλέπω κάποιον να είναι σε δύσκολη θέση.
Με τον κύριο Χρήστο Σεφερλή δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα και θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.
Ο κάθε ραδιοφωνατζής, θα πρέπει να προσέχει αυτά που λέει και ν΄αναλαμβάνει τις ευθύνες αυτών που λέει. Φυσικά θα πρέπει να έχει και τον ανάλογο σεβασμό και προς τον ραδιοφωνικό σταθμό, αλλά και ως προς τους συνεργάτες του σ΄αυτόν.
Ο κ. Σεφερλής στην προσπάθειά του "να βγάλει πρωταθλητή", έβαλε ....
τα χεράκια του και έβγαλε τα ματάκια του. Προσωπικά για μένα είπε πολλά, αλλά έχει πει σε μένα περισσότερα για τους άλλους.
Δεν του κρατώ κακία, γιατί αυτός είναι ο Χρήστος Σεφερλής. Περίμενα όμως να βγει και να παραδεχθεί πως αυτό που έκανε, δεν ήταν προγνωστικά, αλλά πίεση για να σπάσει τα νεύρα των άλλων, αλλά πάντα κατάφερνε να δείχνει πόσο αστείοι είναι αυτοί που τον έσπρωχναν, σ΄ αυτό που έκανε.
Εκτέθηκε στο θέμα της Ερέτριας και θα εκτεθεί και στο θέμα του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ σύντομα.
Πληροφορίες μας λένε, πως η συνεργασία του με τον 96,5 τελείωσε.
Πιστεύουμε πως  ο γνωστός πλέον κι ως  "ντούπου - ντούπου", θα κάνει αυτό που πρέπει και δεν θα τον χάσουμε από τον ραδιοφωνικό αέρα.
Μια δημόσια συγνώμη, για την στάση του προς τους συνεργάτες του στον 96,5 θα ήταν η φαρμακευτική αγωγή, ώστε να επανέλθει σ΄ αυτό που λέμε "έρωτά μου αγιάτρευτε, έρωτά μου μεγάλε"!!!
Φυσικά για μένα, δεν έχω την απαίτηση να ζητήσει συγνώμη, αφού "τιμωρήθηκε" με τον καλύτερο τρόπο από το ίδιο το αποτέλεσμα. 
Πιστεύω πως ως καλός χριστιανός θα πάει για εξομολόγηση και θα τον συγχωρήσει κι ο Θεός!!!
Χρηστάρα, ξέφυγες. Άπλωσες πολύ τον τραχανά και εκτέθηκες. Θα έλεγα να φροντίσεις να προσγειωθείς και να σεβαστείς κάποια πράγματα.
Αγαπητέ "ντούπου - ντούπου" να θυμάσαι την παροιμία που λέει 'όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια".