Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλημέρα, καλό μήνα και καλό καλοκαίρι.
Συνεχίζουμε, όπως πάντα, και χωρίς να μας επηρεάζει το ότι τελείωσε μία ακόμη ποδοσφαιρική χρονιά.
- Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους τους αναγνώστες μας, αλλά και σε όσες και όσους μας στήριξαν με την προβολή τους στο apopsignomi.
Οι καιροί είναι δύσκολοι και κανέναν δεν θέλουμε να υποχρεώσουμε να μας στηρίξει και στην συνέχεια. Από σήμερα θα αποσύρουμε όλες τις κάρτες των επιχειρήσεων για να μην αισθάνεται κανείς την υποχρέωση να πληρώνει. Από Δευτέρα 4 Ιουνίου θ΄ αρχίσουμε ....
να ανεβάζουμε και πάλι τις κάρτες των επιχειρήσεων που θα μας ζητήσουν να συνεχίσουν μαζί μας και την περίοδο Ιούνιος 2018 μέχρι και τον Μάιο του 2019.
Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας στήριξαν μέχρι σήμερα.
- Της κακομοίρας γίνεται στο θέμα των προπονητών, αφού όπως όλα δείχνουν οι μετακινήσεις θα είναι πολλές για τις ομάδες του Νότου και της Κεντρικής Εύβοιας, ενώ στον Βορρά δεν θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές.
- Συζητήσεις είχαμε σύμφωνα με πληροφορίες, του Μαναρίτσα με τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ χωρίς να ξέρουμε αν έχουν συμφωνήσει. 
- Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ πιέζει για Λάμπρου, αλλά το βλέπουμε δύσκολο, γιατί πιστεύουμε πως ο κ. Λάμπρου, αν δεν συνεχίσει στον ΛΗΛΑ, θα πάει κάπου κοντά και μάλλον όχι στο τοπικό.
- Ο κ. Βαγγέλης Ντόβολης πιθανότατα να βρεθεί και πάλι σε πάγκο ομάδας Α΄ Κατηγορίας, αλλά όχι στον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ. Λένε πως πάλι στον νότο θα είναι, αλλά ας περιμένουμε.
- Στον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών, μπήκε το νερό στ΄ αυλάκι και την Τετάρτη με τις ευχές του κυρίου Θεοδοσίου ξεκινάει μια νέα εποχή.