Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Ξανά και ξανά καλησπέρα δήμαρχε κύριε Ψαθά

ΓΗΠΕΔΑΚΙ''ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΙΟΣ ΨΑΧΝΑ: Η ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ Η ΧΩΜΑΤΕΡΗ


Oι πολίτες ζουν την καθημερινότητά τους αλλά δίπλα τους συμβαίνουν γεγονότα που δεν τα φαντάζονται η απλά δεν θέλουν να πιστεύουν ότι συμβαίνουν στην πόλη των Ψαχνών!
Η Δημοτική αρχή πιστεύει ότι τα κάνει καλά και ότι η πόλη ζει σε κανονικούς ρυθμούς ...
όπως ένα κεφαλοχώρι της επαρχίας!
Το ρεπορτάζ που ακολουθεί δείχνει ότι τίποτα δεν είναι ''αγγελικά πλασμένο''και ακριβώς έξω από την πόρτα μας υπάρχει η υποβάθμιση ως και ο ίδιος ο ...θάνατος!
''Γηπεδάκι''μπάσκετ απέναντι από το ''S/Μ Bασιλόπουλος'',ένας χώρος που φτιάχτηκε πριν περίπου 15 χρόνια για να βρίσκουν διέξοδο τα παιδιά αλλά και οι μεγαλύτεροι και που σήμερα αποτελεί χώρο χρήσης και διακίνησης ναρκωτικών!
Αδιάψευστος μάρτυρας η φωτογραφία που μας έστειλε σήμερα πολίτης και δείχνει την σύριγγα της μιας χρήσης με την οποία γίνεται χρήση ηρωίνης ενδοφλέβια!
Επίσης φαίνεται ξεκάθαρα η εγκατάλειψη και η υποβάθμιση του χώρου ο οποίος είναι παρατημένος μήνες!Τα σκουπίδια που ''κοσμούν''τον χώρο,τα χόρτα που έχουν γίνει''θεριά'' και έχουν ζώσει τα πάντα!
Ένας χώρος που έγινε με τα χρήματα των δημοτών
και προοριζόταν ανταποδοτικά γι'αυτούς έχει παραδοθεί στην κυριολεξία στην διακίνηση και την χρήση των ναρκωτικών!
Όπως πολίτες μας είπαν ο χώρος εδώ και πολύ καιρό δεν φωτίζεται και έτσι έχει δοθεί η ευκαιρία σε περιθωριακούς αλλά και εμπόρους ,''βαποράκια''και ντόπιους χρήστες ναρκωτικών να τον έχουν γκετοποιήσει!
Το σημείο δε που βρίσκεται το γηπεδάκι,μέσα απο τον κεντρικό δρόμο(παραποτάμιο)δίνει ''άλλοθι'' στους υπεύθυνους του Δήμου και έτσι δεν μπαίνει εκεί συνεργείο καθαριότητας!Αποτέλεσμα τα σκουπίδια που αφήνουν πίσω τους οι χρήστες αλλά και κάποιοι ανεγκέφαλοι που ''επισκέπτονται''τον χώρο είναι τα μόνιμα ''στολίδια'' στο σημείο,απόδειξη ότι σαν την ''κακή νοικοκυρά''ο Δήμος μαζεύει όσα φαίνονται ,όπως πολύ εύστοχα μας είπε πολίτης που κατοικεί κοντά στο σημείο.
Ο χώρος πλέον δεν είναι επισκέψιμος ή δεν είναι όσο στο παρελθόν με την κατάσταση που επικρατεί,αν και παλαιότερα ήταν περισσότερο επισκέψιμος από παιδιά η παρέες που ήθελαν να παίξουν μπάσκετ εκεί,τώρα αυτό συμβαίνει αραιά και που και πάντα ημέρα ,καθώς νύχτα υπάρχει ''απαγορευτικό''!
Αυτό που ζητούν οι κάτοικοι πέριξ του γηπέδου είναι να καθαριστεί ο χώρος ,να φωταγωγηθεί,να ''περιφρουρείται'' από τον Δήμο,να ελέγχεται από την αστυνομία και να επιστρέψει εκεί η κανονικότητα,καθώς πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να τον επισκέπτονται και εκεί να περνάνε λίγες ώρες ,είτε παίζοντας μπάσκετ είτε κάνοντας τον περίπατό τους.
Άμεσα πρέπει ο Δήμος και ο Δήμαρχος κ.Ψαθάς να ασχοληθούν με το ζήτημα και να μεριμνήσουν για όλα όσα ζητούν οι πολίτες,καθώς για την κατάσταση που επικρατεί φέρουν ευθύνες,καθώς η κατάσταση αυτή επί των ημερών τους γιγαντώθηκε και οδήγησε ακόμη ένα έργο που στοίχισε χιλιάδες ευρώ σε πλήρη υποβάθμιση!

Δήμαρχε, δεν τα γράφουμε εμείς αυτά!!

ΑΠΟ το eviainsider.blogspot.com