Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Δωσε πόνο

Είναι πραγματικά να σε λυπάται κανείς, γιατί έχεις φτάσει στο σημείο να βάζεις εσύ στο στόμα σου, τις γυναίκες άλλων. Σύμφωνα με την πιάτσα, το στόμα το χρησιμοποιείς για άλλα πράγματα και καλά θα κάνεις να συνεχίσεις αν πραγματικά σ΄ αρέσει, γιατί με τα υπόλοιπα δεν τα πας καλά.
Εμείς δεν έχουμε μάθει ν΄ αφήνουμε τίποτα αναπάντητο, αλλά θα κάνεις λιγάκι υπομονή, για να είναι "πλούσια" η απάντηση όπως ακριβώς αξίζει σ΄ έναν πλούσιο όπως εσύ ...
και σ΄ έναν άνθρωπο ο οποίος  "τάισε" όπως λέει, όχι μόνο εμάς, αλλά και τον κ. Νίκο και τον κ. Γιώργο και τον κ. Αποστόλη και τον κ. Γιάννη και τον κ. Χρήστο και τον Δημήτρη και πολλούς άλλους, όπως συνηθίζει να λέει.
Εμείς δεν σε λυπούμαστε, γιατί έχουμε μια διαφορά. Αν ταΐζεις δεν λες γιατί το κάνεις.
Κάτι θέλεις. Κάτι "αγοράζεις" και πληρώνεις!!
Εμείς όπως λες και ΄συ, δεν πληρώνουμε, γιατί και να θέλουμε, δεν έχουμε για να πληρώσουμε.
Εμάς μας πληρώνουν και αυτό δεν το αμφισβητείς, αλλά μας πληρώνουν γι΄ αυτό που ξέρουμε να κάνουμε και το κάνουμε καλά.
Λοιπόν για να τελειώνουμε. Εμείς δεν θα πέσουμε τόσο χαμηλά, ώστε ν΄ ασχοληθούμε με την οικογένειά σου και να μιλήσουμε για την γυναίκα σου. Να είναι καλά η οικογένειά σου, αλλά εσύ μετά από αυτό που ξεστόμισες σήμερα, θα χρειαστείς θεραπεία και μάλιστα από σοβαρούς γιατρούς. Ξέρεις εσύ. Ούτε την συγνώμη σου ζητάμε, ούτε τίποτα.
Αυτός είσαι και αυτά γράφεις. 
Εγώ είμαι ο χειρότερος όλων, αλλά δεν θα πέσω ποτέ στα τέσσερα, ούτε επειδή έχω περίεργα γούστα, ούτε επειδή θέλω να πετύχω στόχους. Επειδή δηλώνεις πως είσαι έντιμος, καλό παιδί και οικογενειάρχης, να κρατάς μικρό καλάθι, γιατί τα δικά σου κατορθώματα τα ξέρουν περισσότεροι του ενός, οπότε προσπαθείς να κρυφτείς πίσω από το δάχτυλό σου.
Γράψε ελεύθερα ότι θέλεις, αλλά τον πόνο θα τον δίνω εγώ......