Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Καλημέρα δήμαρχε κύριε Ψαθά

Δήμαρχε κουράστηκα να γράφω και να ξαναγράφω, πως το θέμα σας δεν είμαι εγώ, αλλά οι παρατρεχάμενοι και τα παπαγαλάκια σας.
Τους ανθρώπους που εκτιμώ, δεν τους πουλάω και φυσικά όταν δεν μ΄ ενοχλούν, δεν τους ενοχλώ.
Οι παρατρεχάμενοί σας Δήμαρχε, κύριε Ψαθά, για λόγους συμφέροντος, είναι δίπλα σας και σας επηρεάζουν. Αν μου πείτε πως είναι φίλοι σας, θα γράψουμε πως φίλοι σας ήταν και ο κ. Παπακωνσταντίνου και ο κ. Στούπας και ο κ. Γκαλούφας και πολλοί άλλοι, αλλά ....
είσθε απέναντί τους.
Αγαπητέ δήμαρχε, αντί να ζητάτε από τον κ. Παπακωνσταντίνου να μας πει να μην γράφουμε, καλύτερο θα ήταν, να μαζέψετε αυτά τα άτομα που έχετε δίπλα σας, για να λασπολογούν.
Εγώ δεν απευθύνθηκα σε κανέναν για να τους σταματήσει, γιατί μ΄ αρέσει που δίνουν αφορμές, για να γράφω.
Δήμαρχε, έχω κάθε δικαίωμα να στηρίζω την παρέα Παπακωνσταντίνου. Υποδείξεις όμως δεν δέχομαι από κανέναν. Αν γράψω ψέματα υπάρχει και η δικαιοσύνη.
Δεν είμαι δίπλα στον Παπακωνσταντίνου για να πουλάω αθλητικό υλικό, ούτε για να γλυτώνω από τιμωρίες, ούτε για να κάνω ποδοσφαιρικά παιχνιδάκια.
Και κάτι τελευταίο. Σε καμία περίπτωση δεν θα πιστέψω πως έχετε δίπλα σας κάποιους για να έχετε τα ποσοστά σας. Δεν είσθε τέτοιος άνθρωπος. Εγώ μπορεί να το έκανα. Εσείς ποτέ. 
Αυτή είναι η δική μου άποψη, αλλά κάποιοι άλλοι βάζουν πολλά στο μυαλουδάκι τους.
Δήμαρχε το ξαναγράφω. Ο κ. Κιούσης απομακρύνθηκε από την ΕΠΣΕ, επειδή εσείς δεν θέλατε να είναι εκεί και να επηρεάζει παράγοντες ομάδων για προμήθεια αθλητικού υλικού, από συγγενικό του πρόσωπο!!!! Γιατί το ξεχνάτε αυτό;