Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα.
- Ο καθένας μας μπορεί να λέει ότι θέλει, αρκεί αυτό που λέει να μπορεί να το αποδείξει.
Κι εγώ αν ήμουν προπονητής μπορεί να έλεγα πως φεύγω από μια ομάδα του Α΄ Τοπικού γιατί θα πάω στην ΡΕΑΛ, αλλά στην ουσία θα πάω στην ομάδα της γειτονιάς μου, αλλά την μαλακία θα την έχω πει και μάλιστα μέσα στ΄ αποδυτήρια. Τελικά ο κύριος μπορεί να μην έγινε προπονητής της Ερέτριας, αλλά θα μπορεί να βλέπει αγώνες της και να μαθαίνει!!!!
- Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με προπονητή και μάλιστα ....
με έναν από τους καλύτερους, σύμφωνα με φήμες. Τον ήθελε από το πρωτάθλημα που τελείωσε, αλλά ο Γιώργος έχει λόγο και τον κρατάει!!!!
- Ο ΛΗΛΑΣ είναι εδώ και τίποτα δεν τελειώνει με την ομάδα του Βασιλικού. Αυτοί που στα ξαφνικά έγιναν ΛΗΛΑΣ και ανέβηκαν σε καλάμι, αφού πίστεψαν πως μπορούσαν να κερδίσουν και Θεούς και δαίμονες, τώρα απλά παρακολουθούν από μακριά το τρένο που έφυγε. Εδώ δεν συζητούν για προπονητές κλπ, αφού μάλλον το θέμα το είχαν λύσει από καιρό, αλλά για την καλοκαιρινή τους εκδήλωση!!!! Αλήθεια, μήπως πρέπει να περιμένουν μερικές μέρες, για να μην εκτεθούν;
- Στον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ ο πρόεδρος κύριος Θεοδοσίου παίζει καθυστέρηση, αλλά αυτό μόνο κακό κάνει στην ομάδα και δεν βοηθάει και τον ίδιο. Αν αυτή την εβδομάδα δεν δρομολογηθούν τα πάντα, τότε οι εξελίξεις που θα δρομολογηθούν θα είναι τυπικές και πολύ σύντομες.
- Στο Μαλακώντα  βρέθηκε χθες η ομάδα της Ερέτριας και παρακολούθησε τον αγώνα ΡΕΑΛ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ αλλά και όλα τα ωραία που προσφέρει το "pame GALAZIO". Τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν και οι πρωταθλητές πέρασαν καλά για μια ακόμη βραδιά. Το νέο ραντεβού είναι σήμερα στις 19:00 στο γήπεδο της Ερέτριας, για να σηκώσουν την κούπα. Κάποιες φωτογραφίες από το Σαββατόβραδο μπορεί να δείτε αργότερα .
- Λοιπόν μετά την καλημέρα σας αφήνουμε να περάσετε μια όμορφη Κυριακή και επειδή είμαστε άνθρωποι του πνεύματος, τα υπόλοιπα θα τα γράψουμε την Τρίτη 29 Μαϊου 2018.