Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα.
- Το απόγευμα της Κυριακής ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ της Ερέτριας σήκωσε την κούπα του πρωταθλητή και ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές. Φυσικά για την διοίκηση διακοπές δεν υπάρχουν, αφού τίποτα δεν είναι πλέον έτοιμο και η ομάδα θέλει τουλάχιστον 10 ποδοσφαιριστές για να γεμίσει το ρόστερ της και αυτό να μπορεί να σταθεί στην Γ΄ Εθνική, με στόχο την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Φυσικά μιλάμε για μια κατηγορία άστα να πάνε και .....
ποτέ δεν θα ξέρεις τι θα σε ξημερώσει. Εκεί ο ένας είναι πρωταθλητής και οι άλλοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να σωθούν.
- Αυτή η εβδομάδα είναι κρίσιμη και αποφασιστική και για τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών. Θα πρέπει να ορισθεί η ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης κι εκεί θα ξεκαθαρισθούν όλα, με απόφαση των μελών του ΗΡΑΚΛΗ και φυσικά με αυτούς που θα θελήσουν να οδηγήσουν τον ΗΡΑΚΛΗ εκεί που του αξίζει.
- Το απόγευμα της Κυριακής απαντήσαμε και σ΄ αυτούς που έλεγαν πως αν συναντηθούμε με τον Δήμαρχο κ. Ψαθά, θα πέσουν τα τσιμέντα όπως λέει κι ο κύριος Βέττας γαι τα πανηγύρια!!! Πάλι συναντηθήκαμε με τον Δήμαρχο και μάλιστα με την παρουσία μελών του ΔΣ της ΕΠΣΕ και όλα ήταν τυπικά. Χαιρετηθήκαμε και τον ευχαριστούμε που πραγματικά ήταν κύριος. Το έχουμε ξαναγράψει. Το πρόβλημα το έχουν τα παπαγαλάκια και οι αυλοκόλακες που κάνουν την δουλειά τους.