Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Η ΕΠΣΕ δεν είναι για "ξεχαρμάνιασμα"!!

Μάγκες βάλτε μια σειρά προτεραιότητας, γιατί έτσι όπως το πάτε, στο τέλος θα φωνάζετε όλοι μαζί το γνωστό "να οργανωθούμε ρε παιδιά"!!!
Ο κάθε πικραμένος και απογοητευμένος δηλώνει πως θα πάει να πάρει την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ή πως θα φροντίζει να αλλάξει με τον τρόπο του την διοίκηση Παπακωνσταντίνου!!!!
Κυρίες και κύριοι, δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για ξεχαρμάνιασμα. Υπάρχουν και οι οίκοι ανοχής και οι κυρίες οι οποίες με το αζημίωτο μπορούν να βοηθήσουν στην περίπτωσή σας.
Μ΄ αρέσει που στις τελευταίες εκλογές εσείς οι τετραέξυπνοι, στηρίξατε ....
την σημερινή διοίκηση.
Κάντε μια συγκέντρωση για να μετρήσετε τις δυνάμεις σας. Σε δύο ταξί χωράτε άνετα, αλλά αυτοί που ψηφίζουν στις εκλογές της ΕΠΣΕ θα χρειασθούν τουλάχιστον  25 ταξί!!!
Ξεχνάτε κάποιοι πως δίνατε γραμμή για να ψηφίσουν οι παράγοντες στο γενικό ψηφοδέλτιο και δεν θέλουμε να γράψουμε τι τελικά πήρατε.
Τελικά μας αρέσει που όλοι απειλούν ευθέως την παράταξη που διοικεί την ΕΠΣΕ, αλλά δεν καταλαβαίνουν πως οι εξυγιαντές και οι οπαδοί του Μελισσανίδη, δεν έχουν καμία τύχη στην Εύβοια.
Αντίπαλοι, ουδέτεροι και κρυφοεξυγιαντές, ο Παπακωνσταντίνου, ο Πίσχινας και οι άλλοι κύριοι της παρέας, δεν στηρίζουν την εκλογή τους "στην βοήθεια" από Αθήνα, αλλά στους παράγοντες των ομάδων της Εύβοιας. Το αποτέλεσμα θα το δουν όλοι στις εκλογές.