Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Καλημέρα

Σήμερα Τετάρτη από τις 06:30 μέχρι και τις 06:30 το πρωί της Πέμπτης 31/05/2018 υπάρχει απεργία.
Θα επανέλθουμε λοιπόν με την λήξη της απεργίας.
- Πολλοί ήταν οι τετραέξυπνοι οι οποίοι ετοίμαζαν προπονητές για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ και μάλιστα προπονητές οι οποίοι δεν είχαν να δείξουν τίποτα περισσότερο από τον προπονητή Δημήτρη Βαλκάνο. Περιμένουμε να δούμε για πόσο καιρό ακόμη ο κ. Γιώργος Ψαθάς θα επιτρέπει σε κάποιους να δημιουργούν προβλήματα στα μέλη του ΔΣ  της ΕΠΣΕ, με παρεμβάσεις τους ....
σε θέματα ομάδων!!! Κύριε Ψαθά τελειώστε τώρα μ΄ αυτό το θέμα, γιατί θα βρει εφαρμογή το τραγούδι που λέει "θα τα βγάλω όλα στην φόρα".  Αγαπητέ κύριε Ψαθά για τον άλλο φίλο σου(;;;;;) ο οποίος έφτασε στο σημείο να μιλάει για γυναίκες άλλων, να ξέρεις πως πριν από την δική μου γυναίκα, έλεγε και για τις γυναίκες άλλων και δεν είσαι εξαίρεση. Συγνώμη, αλλά εσύ για άλλους λόγους μπορεί να τα καταπίνεις, εγώ όμως όχι.
- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ, χωρίς φανφάρες και φιγούρες. Ισχυρή διοίκηση, ισχυρό ρόστερ με στόχο σε μια 3ετία να ξαναβρεί την θέση του στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ. Τις πρώτες μέρες του Ιουνίου ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών θα ξαναβάλει τις βάσεις για το μέλλον, μετά από συστράτευση ΟΛΩΝ.