Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο.
- Η ομάδα της ΕΠΣΕ Εύβοιας ταξιδεύει από τις 06:00 το πρωί με προορισμό την ΟΥΑΛΙΑ. Ο θεσμός του REGION΄S CUP μας ενδιαφέρει πρώτα γιατί έτσι αποδεικνύει το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο πως είναι σε υψηλά στάνταρ, αλλά και γιατί ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές αποκτούν τεράστιες εμπειρίες. Καλή επιτυχία και να θυμίσουμε πως την Δευτέρα είναι ο πρώτος αγώνας.
- Δεν μας έφτανε η φωτιά που έκαψε δάσος μεταξύ Πισσώνα και Αφρατίου, αλλά είχαμε και το δελτίο τύπου του δημάρχου κ. Παγώνη, ο οποίος πήγε προφανώς να δει από...
κοντά την κατάσταση, αλλά δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με την συνοδεία του, αλλά με  "σταυρωμένα" χέρια και ατσαλάκωτοι όλοι τους. Δήμαρχε στο προεκλογικό σου φυλλάδιο να βάλεις κι αυτές τις φωτογραφίες με την λεζάντα "ήμουν κι εγώ εκεί"!!!!
- Καλοκαιράκι τώρα και μην περιμένετε πολλά πολλά. Τα Σαββατοκύριακα θα πηγαίνουμε χαλαρά, ώστε οι καθημερινές μας να είναι "γεμάτες". 
- Καλημέρα στον κύριο Βαλάντη Βρακά και να είναι καλά με την οικογένειά του. Φίλες και φίλοι της διαιτησίας, σίγουρα δεν ξαφνιάστηκε ο κ. Βρακάς με το χθεσινό μας σχόλιο. Τα ήξερε όλα, αλλά δεν μιλάει δημόσια γι΄ αυτά. Του φτάνει που τα ξέρουν αυτοί που πρέπει.
- Καλημέρα σ΄ αυτούς που πίστευαν πως ο απερχόμενος πρόεδρος του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ θα έκανε το μεγάλο λάθος και "θα τους παρέδιδε" την ομάδα!!!! Ψάξτε αλλού κύριοι. Τα πολιτικά σας παιχνίδια θα τα κάνετε εκεί που σας παίρνει. Ο κ. Θεοδοσίου ήξερε τι έκανε και απλά "έπαιξε" μαζί σας, αλλά όχι με την ομάδα.
- Σήμερα στο Στάδιο της Χαλκίδας, έχουμε αγώνες Στίβου. Ο ΔΟΑΠΠΕΧ φρόντισε και θα παρακολουθήσετε τους αγώνες από την σκιά. Στις 16:00 ξεκινούν οι αγώνες και θα τελειώσουν στις 22:00. Πάρτε τα παιδιά σας και πάτε στο Στάδιο. Τα ΒΡΑΪΜΑΚΕΙΑ ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ τα έχει καθιερώσει και πλέον σε συνεργασία με τον ΔΟΑΠΠΕΧ όλα πάνε καλά.
- Να μην ξεχνιόμαστε. περιμένουμε το τηλεφώνημα για την διαφήμισή σας, αφού από Δευτέρα 4 Ιουνίου θ΄ αρχίσουμε να ανεβάζουμε τις κάρτες των φίλων, οι οποίοι μπορούν και θέλουν να στηρίξουν το apopsignomi.blogspot.com.
Καλό Σαββατοκύριακο