Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Κύριος ο κ. Θεοδοσίου

Άργησε λίγο, αλλά αυτό έγινε γιατί είχε και υποχρεώσεις πολιτικές, αφού η ΝΔ είχε εσωκομματικές εκλογές και ο ίδιος ήταν πρόεδρος της Τοπικής και τώρα είναι σύνεδρος. Ο κ. Θεοδοσίου ας μη γελιόμαστε, ανέλαβε τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών σε μια περίοδο που τον είχαν εγκαταλείψει όσοι τον είχαν αναλάβει στην μετά Στούπα εποχή. Ο κ. Θεοδοσίου ουσιαστικά ήταν μόνος του και δεν μπόρεσε να δημιουργήσει το μοντέλο που ήθελε για τον ΗΡΑΚΛΗ.
Έκανε λάθη τα οποία θα μπορούσε να αποφύγει, αλλά αυτά τώρα ανήκουν στο παρελθόν.
Κριτική στην διοίκηση Θεοδοσίου ελάχιστοι έχουν δικαίωμα να ....
ασκούν και πάντως όχι αυτοί οι οποίοι είχαν υποσχεθεί πολλά, από την περίοδο που ήταν στην Γ΄ Εθνική μέχρι και σήμερα.
Την Τετάρτη στην Γενική Συνέλευση ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ γυρίζει σελίδα και ξεκινά για μια πορεία με στόχο να φτάσει και πάλι σε επαγγελματικές κατηγορίες.
Φίλες και φίλοι Ψαχνιώτες και όσοι πιστεύετε στο νέο αυτό ξεκίνημα, να πάρετε μέρος σ΄ αυτή την Γενική Συνέλευση, αφού ο κ. Θεοδοσίου στην πρόσκληση καλεί τους πάντες, να εγγραφούν μέλη και να στηρίξουν τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ.
Αυτοί που θα πάρουν μέρος και θα μιλήσουν, να δεσμευτούν και να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους και όχι να υποσχεθούν κάτι μόνο για τις εντυπώσεις.
Ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών είναι αυτός που θα πάρει τις αποφάσεις και αυτός που θα δώσει το σύνθημα για ένα νέο ξεκίνημα με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α΄ κατηγορία και την άνοδο στις Εθνικές κατηγορίες.