Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΧΑΣΑΝΔΡΑ-ΨΑΘΑ ΣΤΟ Δ.Σ! ΧΑΣΑΝΔΡΑΣ ''ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΜΕΡΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΟΝΤΑ!

Mετωπική επίθεση στον Δήμαρχο Γ.Ψαθά εξαπέλυσε προχθές κατά την διάρκεια του Δ.Σ του Δήμου ο πρώην αντιδήμαρχος και ανεξάρτητος ,πλέον,Δ.Σ Ν. Χασάνδρας!
Αμέσως μετά την αποχώρηση του υπουργού κ.Αποστόλου και με την έναρξη των εργασιών του Δ.Σ ο κ .Χασανδράς έλαβε τον λόγο και εξαπέλυσε την πλέον σκληρή επίθεση που έχουμε δει έως τώρα προσωπικά στον Δήμαρχο.
Οκ,Χασανδρας χαρακτήρισε κανονική φιέστα την επίσκεψη Αποστόλου και....

πολιτική ''αβάντα''στον υπουργό από τον Δήμαρχο!
Ζήτησε συγνώμη από τους πολίτες που πήρε μέρος στις εκλογές του 2014 με τον συνδυασμό του Γ.Ψαθά,τον οποίο κατηγόρησε για άσκηση της εξουσίας με ρουσφέτια και τον χαρακτήρισε ανίκανο Δήμαρχο!
Κατόπιν έκανε σειρά ερωτήσεων για έργα και ζητήματα που αφορούν τον Δήμο,καθώς όπως ανάφερε αυτά δεν προχωράνε όπως προβλέπεται και μάλιστα ζήτησε την μελέτη για την ασφαλτόστρωση της οδού Αρκαδίου καθώς το έργο έχει γίνει κατά το ήμισυ και έχει μείνει ''στη μέση'',όπως ανέφερε.
Κατόπιν εξαπέλυσε μύδρους στον Δήμαρχο για την δράση και συμπεριφορά των Ρομά ,,''Γύφτων''όπως τους αποκάλεσε επίσημα,καθώς κλέβουν ρεύμα από τον Δημοτικό φωτισμό,εμφανίζουν συμπεριφορά αυξανόμενης εγκληματικότητας και θα έχουμε σύντομα κρούσματα Μενιδίου και Άνω Λιοσίων και στον Δήμο μας αν η Δημοτική αρχή δεν πάρει μέτρα.Ζήτησε να εφαρμοστεί ο νόμος για τα αυθαίρετα παραπήγματα των Ρομά που διαρκώς αυξάνονται εις γνώση του Δημάρχου ο οποίος τους καλύπτει!
Κατηγόρησε τον Δήμαρχο ως υπεύθυνο καθώς δεν παίρνει τ'απαραίτητα μέτρα γιατί είναι έτοιμος να ''νταραβεριστεί'' μαζί τους για να πάρει τους ψήφους τους,όπως είχε κάνει και το 2014!
Τα όσα είπε ο κ. Χασάνδρας στη κυριολεξία έφεραν τεράστια ένταση στην αίθουσα του Δ.Σ με τον Δήμαρχο ν'απαντά στο ίδιο ύφος λέγοντας ότι έχει ''κόψει''το ρεύμα από στύλους της ΔΕΗ ακριβώς για να μην κάνουν ρεύματο κλοπή οι Ρομά. Ότι δεν παροτρύνει αυτός τους Ρομά στο να κλέβουν Ρεύμα και ότι αρμόδια υπηρεσία στο να κατεδαφίσει τα παραπήγματα είναι η πολεοδομία και η περιφέρεια. Κατηγόρησε τον κ. Χασάνδρα για μεροληψία και γιατί όταν αυτός ήταν αντιδήμαρχος δεν προέβει στις απαραίτητες ενέργειες,αλλά προτίμησε την παραίτηση η οποία μάλιστα σύμφωνα με τον Δήμαρχο έγινε γιατί ο ίδιος δεν δέχτηκε την πρόταση του κ. Χασάνδρα να μη γίνει προϊστάμενος συγκεκριμένος υπάλληλος του Δήμου που ο ίδιος δεν ήθελε,παρά το ότι πληρούσε τα προσόντα!
Στην παρατήρηση του κ. Μπουροδήμου αν για αυτό τον αντικατέστησε ο Ψαθάς και τον ''παραίτησε''ο κ. Χασάνδρας απάντησε ότι ο Ψαθάς δεν έχει τα προσόντα να του ζητούσε κάτι τέτοιο!
Η ένταση υποχώρησε λίγο αργότερα καθώς το σώμα προχώρησε στα θέματα του Δ.Σ.

Δεν τα γράφουμε εμείς αυτά κ. δήμαρχε!!!

ΑΠΟ το eviainsider.blogspot.com