Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Καλημέρα πρόεδρε

Ο πρόεδρος κύριος Γιάννης Παπακωνσταντίνου, δεν έχει ανάγκη της δική μας στήριξης, αφού πάντα έχει δίπλα του καλούς φίλους και συνεργάτες. 
΄Εχουμε ξαναγράψει πως η δική μας εκτίμηση στο πρόσωπό του είναι δεδομένη και αυτό δεν θ΄ αλλάξει, ακόμη κι αν μας έστελνε δημόσια στον αγύριστο.
Το γράφουμε γιατί υπάρχουν και αυτοί οι οποίοι τον "έθαβαν και τον θάβουν καθημερινά" και για κάποιους λόγους, που ο ίδιος γνωρίζει, κάνει πως δεν βλέπει και δεν ακούει. Τώρα η προσπάθειά τους είναι να δημιουργήσουν πρόβλημα ανάμεσα σ΄ εμάς και .....
τον πρόεδρο.
Κύριοι, μην κάνετε τον κόπο. Σας αφήνουμε ελεύθερο τον δρόμο. Δεν θα ενοχλήσουμε για τίποτα τον πρόεδρο, ώστε να έχει τον χρόνο να είναι δίπλα σας και να σας στηρίζει, ώστε να τελειώνετε μια ώρα νωρίτερα με "το θάψιμό το"......
Θα σας θυμίσουμε και πάλι, πως από την ΕΠΣΕ οδηγήθηκε σε παραίτηση ο τότε Γενικός Γραμματέας κύριος Κιούσης, επειδή όπως είχε πει στην Γενική Συνέλευση ο κ. Τζαφέρος επηρέαζε ομάδες για να κάνουν τις αγορές τους από την επιχείρηση που εκπροσωπούσε το παιδί του.
Αλήθεια ποιος επηρεάζει τώρα τις ομάδες με την παρουσία του σε όλες τις εκδηλώσεις της ΕΠΣΕ, δίπλα στον κύριο Ψαθά;
Ποιος έχει κάνει πυρ και μανία μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ;
Ο κύριος Παπακωνσταντίνου, έκανε τις επιλογές του. Εμείς δεν θα ενοχλήσουμε, γιατί έτσι πρέπει.
Θα συνεχίσουμε να γράφουμε αλήθειες και μία από αυτές είναι πως κάποιοι στην ΕΠΣΕ βάζουν πλάτες και εξυπηρετούν συμφέροντα.