Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Έχετε δίκιο

Κύριοι, έχετε δίκιο, να φοβάστε αλλά δεν θα βγείτε κι από πάνω.
Η διοίκησή σας δεν είναι αυτή που προέκυψε, από τις έτσι κι αλλιώς παράνομες διαδικασίες της Γενικής Συνέλευσης του Ιανουαρίου του 2018.
Θα σας θυμίσουμε πως αυτό είχε συμβεί και άλλη φορά με τα γνωστά αποτελέσματα.
Από τις εκλογές και μετά δεν σταματήσατε ούτε μια μέρα χωρίς ύβρεις και συκοφαντίες και λέτε στον κόσμο του Βασιλικού πως θέλουμε το κακό της ομάδας εμείς κι εσείς ότι κάνετε το κάνετε για το καλό της ομάδας. Σας είχαμε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή και τώρα....
ήρθε η ώρα να κριθούμε όλοι.
Αν είσθε εντάξει, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα και θα εκτεθούμε εμείς.
Αν όμως έχετε κάνει τα όσα γράψαμε ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.
- Γράψατε ως μέλη άτομα από το 2016, ενώ ήρθαν στην ομάδα το 2017. 
Αυτό σημαίνει πως παραποιήσατε τα επίσημα βιβλία της ομάδας.
- Έγινε παράνομα εγγραφή μελών και κάποια ήταν και υποψήφια και εκλέχθηκαν στις εκλογές του Ιανουαρίου, χωρίς καν να είναι μέλη.
Κι αυτό σημαίνει παραποίηση και πολλά άλλα.
- Εκλέχθηκαν κάποιοι, έστω κι έτσι. Εκδόθηκαν δελτία τύπου με την σύνθεση του νέου ΔΣ, αλλά μετά από κάποιες μέρες στείλατε άλλη σύνθεση του ΔΣ στην ΕΠΣΕ.
Αυτό δεν είναι απλά παραποίηση αλλά κάτι πολύ χειρότερο το οποίο δεν θα το αναφέρουμε.
Κύριοι, για να τελειώνουμε.
Κανένα πρόβλημα δεν έχουμε με κανέναν.
Σας καλέσαμε πολλές φορές να σταματήσετε τις ύβρεις, τις συκοφαντίες και τα ψέματα.
Εσείς ακόμη και σήμερα πιστεύετε πως μας έχετε για πλάκα και πως έχετε πλάτες στην ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και στα αρμόδια όργανα και πως μπορείτε να συνεχίσετε να έχετε τον ΛΗΛΑ για προσωπική προβολή, δημόσιες σχέσεις και για βόλεμα κάποιων.
Κύριοι ο ΛΗΛΑΣ δεν είναι μαγαζάκι κανενός και θα βρει τον δρόμο του.
Έχετε δίκιο κυρίες και κύριοι, να φοβάστε πως τώρα που θα προχωρήσουν οι διαδικασίες, ίσως προκύψουν και ποινικές ευθύνες, αλλά δεν θα φταίμε εμείς. Εμείς σας ενημερώσαμε την ημέρα των εκλογών και πολλές ακόμη φορές. Οι κύριοι Αλεξάκης, Ποδαράς και άλλοι επέλεξαν να κάνουν διαδικασίες εκτός καταστατικού, για να διώξουν τους κακούς όπως είχαν εντολή να κάνουν.
Αδίκησαν μέλη του ΔΣ και ούτε λίγο ούτε πολύ, τους έδιωξαν ως ακατάλληλους.
Κυρίες και κύριοι αν θέλετε να αποφύγετε τα χειρότερα, τον δρόμο τον ξέρετε. Όσοι είχατε την όποια εμπλοκή, θα πρέπει πλέον να μείνετε μακρυά από την ομάδα και να ζητήσετε δημόσια συγνώμη. Αν αυτό δεν γίνει, επειδή όπως λέτε έχετε πλάτες στην ΕΠΣΕ και αλλού, συνεχίστε και θα διαπιστώσετε πολύ σύντομα πως κανείς δεν μπορεί να καλύψει πλαστογραφίες, παραποιήσεις και όλα όσα συνέβησαν από τον Ιανουάριο και μετά.
Αυτοί που κυκλοφορούν στο Βασιλικό και λένε ψέματα στον κόσμο, αν έχουν δίκιο μπορούν να προσφύγουν στην δικαιοσύνη. Γιατί δεν το κάνουν;