Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Τουρνουά Ποδοσφαίρου στην Ερέτρια

Ένα ξεχωριστό τουρνουά ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί στην ΕΡΕΤΡΙΑ από 8 - 12 Μαϊου 2018.
Θα πάρουν μέρος ομάδες αστυνομικών από 17 χώρες. Πάνω από 200 άτομα θα περάσουν σχεδόν μία εβδομάδα στην Ερέτρια και αυτό είναι το σημαντικότερο.
Στο τουρνουά θα έχει συμμετοχή και η Ελληνική Ομάδα.


Από το 1995 διοργανώνουμε τουρνουά ποδοσφαίρου 5 μεσαία. Εσωτερική και εξωτερική.
Συναντήσαμε τακτικά ομάδες που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε ένα τουρνουά την άνοιξη ή το καλοκαίρι,
Σκεφτήκαμε ότι υπάρχουν δυνατότητες για να το διευθετήσουμε, επειδή αναζητούσαμε μια λύση για να επιστρέψουμε σε κάποια πράγματα που χάθηκαν σε μια τεράστια ....
αύξηση στο μεγάλο τουρνουά WPFT. Ένα μικρότερο τουρνουά μπορεί να συνδυαστεί με τέλειο χρόνο διακοπών.
Με τη γέννηση του COPA DEL MAR προσφέρουμε στις ομάδες αυτές μια εξωτερική όψη 5 με μια πλευρά σε "φυσικό" ή "τεχνητό" χόρτο σε μια χώρα όπου ο ήλιος έχει την ικανότητα να λάμπει.
Για να κρατήσω σε όλους τους ενδιαφερόμενους, επιλέγω μια καροτσάλα προορισμών, έτσι μπορούμε να προσφέρουμε στους εξωτερικούς ποδοσφαιριστές τη δυνατότητα να ανακαλύψουν καινούρια μέρη. Όχι μόνο για παιχνίδι, αλλά και για να απολαύσετε τουρισμό.
Οι στόχοι που επιλέγουμε είναι: ένα ωραίο ξενοδοχείο με πισίνα και κοντά στο χώρο του αθλητισμού και, όπως είπε, ένα ευρύ ενδιαφέρον για τουρισμό και διασκέδαση. Φέρνει τα μέλη των διεθνών ομάδων πιο κοντά για να αποκτήσουν το στόχο αυτού του γεγονότος: να δημιουργήσουν φιλίες μεταξύ παικτών από όλο τον κόσμο.
Ξεκινώντας με την αφρώδη Βαρκελώνη - Ισπανία 2010 , μετακομίσαμε στο ήσυχο και πράσινο Esposénde στη Βόρεια Πορτογαλία το 2011 . Μετά από αυτό, ένα κόσμημα ενός ελληνικού νησιού, η Ζάκυνθος 2012 , το επόμενο έτος που παίξαμε στην Pinarella di Cervia το 2013 στην Ιταλία .
Η έκδοση 5ης επετείου επέστρεψα στην Ισπανία, όπου ξεκίνησαν όλα.
Το εξαιρετικό θέρετρο Cambrils Park στη Σαλού Ισπανία το 2014 έγινε το ιδανικό μέρος για να έχουμε την 5η και ειδική έκδοση.
Η Πορτογαλία του Αλγκάρβε το 2015 φιλοξένησε τον τίτλο της «Ευρωπαϊκής Αθλητικής Πόλης» και η 6η έκδοση ήταν μέρος του προγράμματος.
Τότε ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στην Αδριατική Θάλασσα έτσι ώστε για το 2016 Riccione Η Ιταλία ήταν η σκηνή για τη μεγαλύτερη έκδοση μας. 34 ομάδες είχαν μεγάλη διασκέδαση σε μια ατμόσφαιρα Fair Play!
Για την έκδοση του 2017 είχαμε την ιδέα να δώσουμε μεγαλύτερες πιθανότητες στις χώρες που βρίσκονται στην ανατολική πλευρά της Μεσογείου, ώστε να δούμε την άλλη πλευρά της Αδριατικής Θάλασσας και να επιλέξουμε τη ρωμαϊκή πόλη Porec που βρίσκεται στα βόρεια του πράσινο Istria στην Κροατία . 550 άτομα, 35 ομάδες από 17 συμμετείχαν.
Το σχέδιο ήταν να διοργανωθεί η 9 η έκδοση στην Πορτογαλία, αλλά από τότε που οι εκλογές εμπόδισαν την ομαλή συνεργασία εκεί, σκεφτήκαμε να δώσουμε στην Ελλάδα άλλη μια ευκαιρία. Για να βρούμε ένα πεδίο και δωρεάν ξενοδοχεία δεν ήταν εύκολο, αλλά στο τέλος θα μπορούσαμε.
Η Ερέτρια, μια ήσυχη πόλη στα βόρεια της Εύβοιας, το 2 ο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας, θα είναι η βάση μας για την έκδοση του 2018. Για τα καταστήματα και τη μεγάλη πόλη, 20 λεπτά μακριά βρίσκεται η πρωτεύουσα της Εύβοιας: Χαλκίδα!
Βλέπω? Ως συνήθως. Κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό. Έτσι σιγουρευτείτε ότι δεν το χάσετε!

Οι παίκτες, οι υποστηρικτές ή απλώς οι παραθεριστές, είστε ευπρόσδεκτοι!
Οι οικοδεσπότες σας,
Lisbeth & Marc

ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Στις πρώτες 8 εκδόσεις είχαμε την τιμή να χαιρετίσουμε τις διεθνείς ομάδες που προέρχονται από:
Η Ιρλανδία, το Ισραήλ, η Ιταλία, η Ιορδανία, το Κοσσυφοπέδιο, η Λιθουανία, η Μολδαβία, το Μαρόκο, η Ολλανδία, η Πολωνία, η Αλγερία, η Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σαν Μαρίνο, Σλοβακία, Σλοβενία, Σομαλία, Ισπανία, Ελβετία, Τυνησία, Τουρκία, Ηνωμένα Έθνη & Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

COPA DEL MAR 2018 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Αποφασίζεται! 8-12 Μαΐου 2017, η 9η έκδοση έχει τη νέα βάση της στην Εύβοια!
Μπορείτε να μας βρείτε στην Ερέτρια στο βόρειο τμήμα της Εύβοιας. Μόνο 70 χιλιόμετρα αυτοκινητόδρομος από την πρωτεύουσα της Ελλάδας: ΑΘΗΝΑ!

ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ
Φέτος θα μπορούσαμε να κανονίσουμε να έχουμε πρόσβαση σε 3 ξενοδοχεία στην περιοχή της Ερέτριας.
Το GRAN BLUE 3 * ξενοδοχείο, που βρίσκεται 2,5 χλμ. Από τα χωράφια, έχει ό, τι θέλετε για ένα αθλητικό ξενοδοχείο. Έχουμε δωμάτια που απλώνονται σε δύο περιοχές και μια ευρύχωρη πισίνα και παραλία με ομπρέλες.

Το ξενοδοχείο 4 * MIRAMARE , που βρίσκεται 4,5χλμ. Από τα χωράφια, προσφέρει ένα υπέροχο, μοντέρνο ξενοδοχείο με 2 πισίνες. Ένας από αυτούς μπορεί ακόμη να καλύπτεται όταν θα βρέξει. Ξεκουραστείτε στον ευρύχωρο κήπο ή στη μικρή παραλία. 
Τα δωμάτια είναι πραγματικά όμορφα. Για όσους δεν είχαν αρκετό ποδόσφαιρο κατά τη διάρκεια των ημερών ή όπως κάποια εκπαίδευση, το ξενοδοχείο διαθέτει το δικό του Futbol-5 πεδίο με τεχνητό γρασίδι.

Το NEGROPONTE 5 * Resort, που απέχει 3,3 χλμ. Από τα χωράφια, φημίζεται μέχρι την Αθήνα για τα πολυτελή δωμάτια, θέα και φανταστική κουζίνα. Εδώ θα αντιμετωπιστεί από τη διοίκηση ως βασιλιά κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.

COPA DEL MAR 2018 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Αποφασίζεται! 8-12 Μαΐου 2017, η 9η έκδοση έχει τη νέα βάση της στην Εύβοια!
Μπορείτε να μας βρείτε στην Ερέτρια στο βόρειο τμήμα της Εύβοιας. Μόνο 70 χιλιόμετρα αυτοκινητόδρομος από την πρωτεύουσα της Ελλάδας: ΑΘΗΝΑ! Επιλέγουμε αυτό το μέρος για να εξυπηρετήσουμε όλες τις χώρες που δυσκολεύτηκαν να καλύψουν τα έξοδα ταξιδιού στην Ισπανία, την Ιταλία και την Πορτογαλία. Η προσέγγιση τους θα διευκολύνει τις χώρες αυτές να είναι παρόντες.
Το πράσινο περιβάλλον και η γαλήνια σιωπή των ακτών της Εύβοιας θα σας βοηθήσουν να ανακάμψετε από τη θορυβώδη και αγχωτική ζωή μας. Και αν σας αρέσει περισσότερο ζωντανή, συνιστούμε μια μικρή διαδρομή στην πρωτεύουσα του νησιού ΧΑΛΚΙΣ.

*Θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση, για το τουρνουά.