Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Για τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ

Φαίνεται πως οι ξεροκέφαλοι θα υπάρχουν πάντα και πάντα θα παριστάνουν τους έξυπνους, ενώ δεν είναι. Έχουν βάλει τα μεγάλα μέσα, για να πάρουν στα χέρια τους τον ΗΡΑΚΛΗ, μόνο και μόνο επειδή θέλουν να κάνουν παιχνιδάκια στις Δημοτικές Εκλογές. Μόλις γράψαμε πως "η πλατεία μίλησε" και αναφερθήκαμε στην πλευρά Στούπα, τσίμπησαν και έβγαλαν στους δρόμους τα παπαγαλάκια τους.
Κύριοι, καθαρές κουβέντες. Ο κ. Στούπας αγαπάει τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ όσο λίγοι και δεν θα ήθελε ποτέ να τον περάσει μέσα από πολιτικά ή παραταξιακά παιχνίδια και φυσικά δεν θα τον χρησιμοποιούσε ποτέ για προσωπικούς λόγους. Έμεινε στην άκρη και δεν.....
ενόχλησε κανέναν. Αυτό το ξέρει καλά και ο πρόεδρος κύριος Θεοδοσίου και πολλοί άλλοι.
Ο ίδιος δεν είπε ποτέ πως θ΄ ασχοληθεί και πάλι με τον ΗΡΑΚΛΗ.  Αυτά τα λέμε και τα γράφουμε όλοι οι άλλοι, προφανώς γιατί πιστεύουμε πως η ανάμειξή του και πάλι με τον ΗΡΑΚΛΗ, θα έβαζε την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών. 
Χθες ακούσθηκε και κάτι καινούργιο. Άνθρωποι του Δημάρχου κ. Γιώργου Ψαθά, θα εμφανισθούν στην Γενική Συνέλευση και θα ζητήσουν να αναλάβουν την ομάδα!!!! Ούτε περίεργο, ούτε παράξενο είναι αυτό, αφού εκεί στα Ψαχνά τα έχουμε δει όλα και όλοι ξέρουμε πως ο δήμαρχος, έχει την υποψία πως ο κ. Θεοδοσίου θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος στις εκλογές του 2019.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, πιστεύουμε πως ο κ. Θεοδοσίου, μπορεί να έκανε λάθη, μπορεί να είχε στηρίξει πολλά σε ανθρώπους που του έλεγαν πολλά, αλλά ηλίθιος δεν είναι. Ξέρει πως για τον ΗΡΑΚΛΗ μόνο μία λύση υπάρχει και θα την δώσει ο ίδιος, μ΄έναν απλό τρόπο.
Πιστεύουμε πως η εβδομάδα που έρχεται θα είναι εβδομάδα εξελίξεων για τον ΗΡΑΚΛΗ.
Η Γενική Συνέλευση θ΄ αποφασίσει για όλα και καλό είναι όλοι να βοηθήσουν, ώστε όλα να πάνε καλά και να προκύψει μια δυνατή διοίκηση, για την ομάδα η οποία  ποδοσφαιρικά ανέβασε πολύ ψηλά την Εύβοια.