Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Καλημέρα κύριε Ελευθεριάδη

Ο κ. Γιάννης Ελευθεριάδης είναι ο πρόεδρος του ΔΣ του ΛΗΛΑ Βασιλικού. Έχει τεράστιες ευθύνες για τα όσα τα μέλη αυτού του ΔΣ δημιουργούν εναντίον μας καθημερινά, εδώ και αρκετό καιρό, μόνο και μόνο επειδή δεν συμφωνούμε με τις πρακτικές τους.  Δεν έχουμε κανένα θέμα με κανέναν και ποτέ δεν ασχοληθήκαμε με τα προσωπικά, οικογενειακά και επαγγελματικά κανενός.
Για να μην γράφουμε πολλά, απευθυνόμαστε στον πρόεδρο κύριο Ελευθεριάδη και τον καλούμε να παραιτηθεί από την θέση του και μαζί του όλο το ΔΣ. Το γιατί το γνωρίζουν και οι πέτρες.
Ο ίδιος προσπάθησε, με τον δικό του τρόπο, αλλά η ανάγκη, για την ομάδα τον έκανε να συμβιβαστεί με ανθρώπους οι οποίοι ξεπέρασαν κάθε όριο και δημιούργησαν θέματα όχι μόνο ...
σ΄ εμάς, αλλά και σε άλλους οι οποίοι έχουν προσφέρει στην ομάδα.
Το σκηνικό με αυτούς όλους τους κυρίους έχει επαναληφθεί και πριν αναλάβει ο κ. Ελευθεριάδης.
Επειδή εμείς δεν θέλουμε το κακό κανενός κι επειδή δεν θα μπούμε στα προσωπικά κανενός, καλούμε τον κ. Ελευθεριάδη να δώσει την λύση, με την οποία κανείς δεν θα κληθεί αρμοδίως για να εξηγήσει τα όσα έγιναν.
Υπάρχουν δύο άνθρωποι στο ΔΣ οι οποίοι αγαπούν την ομάδα πραγματικά και με τους οποίους δεν έχουμε φιλικές σχέσεις, αλλά ξέρουν ακριβώς τι συνέβη. Οι κύριοι Πανάγος και Μακρής μπορούν και πρέπει να προχωρήσουν τις διαδικασίες, απομακρύνοντας από τις διαδικασίες, όλους όσους συμμετείχαν σ΄ αυτό που συνέβη στην ομάδα τον Ιανουάριο.
Αγαπητέ κύριε Ελευθεριάδη, υπήρξατε πρόεδρος από το Καλοκαίρι του 2017 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2018 χωρίς να ακολουθηθούν οι διαδικασίες και κανένας δεν σας ενόχλησε. Αυτό το ξέρουν και οι πέτρες. Εμείς γνωρίζαμε τα πάντα και σας είχαμε ζητήσει να μην ακολουθηθούν τα σχέδια κάποιων, οι οποίοι παραποίησαν τα πάντα, για λόγους που αυτοί θα εξηγήσουν.
Δεν θέλουμε λοιπόν το κακό κανενός, αλλά το παράνομο ΔΣ της ομάδας ξεπέρασε τα όρια.
Πάμε λοιπόν να τα δώσουμε όλα στο φως και θα μας πούνε οι αρμόδιοι, ΕΠΣΕ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ και ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΊΟ, αν έχουμε άδικο. 
Σας ζητάμε να παραιτηθείτε και να πάει η ομάδα σε διαδικασίες, ώστε να επανέλθουν ΟΛΑ στην θέση τους.
Δεν είσθε υποχρεωμένος να το κάνετε, αλλά κι εμείς δεν έχουμε υποχρέωση να ανεχόμαστε, αυτούς που ξαφνικά έγιναν ΛΗΛΑΣ για λόγους που γνωρίζουν οι ίδιοι.
Πρόεδρε, αγαπητέ Γιάννη, λυπούμαστε, αλλά είναι η τελευταία πράξη που μπορούσαμε να κάνουμε, πριν φτάσουμε στο απροχώρητο.
Εμείς δεν δηλώσαμε ποτέ, φανατικοί φίλοι του ΛΗΛΑ, αλλά γελάμε όταν το δηλώνουν άνθρωποι οι οποίοι δεν ήξεραν ούτε που είναι το γήπεδο.