Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Έγινε λένε η κλήρωση για το περιβόητο smart!!!!
Ας μη γελιόμαστε κύριοι. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα οδηγηθεί στο πουθενά, με προοπτική το τίποτα, επειδή αυτό θέλουν οι κύριοι Κακαβάς και Αναγνωστάκης. Ψάχνουν πάντα να βρούνε ένα κορόιδο, να το βάλουνε μπροστά, να βάλει και κάποια χρήματα και αυτοί να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά.
Το ότι η ομάδα έχει απαξιωθεί, τους εξυπηρετεί, αφού δεν τους ενδιαφέρει να πάει κάπου παραπάνω, γιατί εκεί δεν θα μπορούν να σταθούν οι ίδιοι.
Το θέμα μας κύριοι δεν είναι το smart αλλά η λογική και η σχέση της....
με το ψέμα, τις αδιαφανείς διαδικασίες, την χρηματοδότηση, από πηγές ξένες με το ποδόσφαιρο και οι οποίες φανερώνουν πως κάποιοι χρησιμοποιούν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Αν αυτό ήταν ψέμα, τότε αυτή η διοίκηση, θα είχε προχωρήσει σε μηνύσεις όπως είχε πει, εναντίον αυτών που με δηλώσεις στο ραδιόφωνο, είπαν πως η ομάδα πήρε λεφτά από τον πρόεδρο της ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ !!!!
Εμείς απευθυνόμαστε στον κ. Κακαβά και του λέμε πως θα πρέπει να αφήσει την ομάδα να βρει τον δρόμο της και να μην την κρατά εγκλωβισμένη.
Όσο αυτή η διοίκηση επιμένει, τα πράγματα θα χειροτερεύουν και για την ομάδα, αλλά και προσωπικά για το κάθε μέλος του ΔΣ.