Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Μήνυμα

Όταν δεν γνωρίζεις πρόσωπα και καταστάσεις, καλό είναι να μην μιλάς και να μην κάνεις τον έξυπνο, αγαπητέ κύριε.
Ο πρόεδρος του ΛΗΛΑ κ. Γιάννης Ελευθεριάδης, μπορεί να λέει σ΄ εσάς διάφορα, αλλά δεν στάθηκε ποτέ απέναντί μας. Τώρα μπορούμε να το γράψουμε. Ο κ. Ελευθεριάδης με προπονητή τον κ. Λάμπρου θα κατακτούσε το πρωτάθλημα με τον ΛΗΛΑ, αλλά του το στέρησαν οι ηλιθιότητες των δήθεν παραγόντων, στο Βασιλικό οι οποίοι πίστεψαν πως μπορούσαν ....
να τα καταφέρουν βάζοντας κόντρες μαζί μας και παριστάνοντας τους μάγκες.
Έπεισαν τον κ. Ελευθεριάδη και έγινε αυτό που έγινε.
Επειδή αγαπητέ κύριε έγραψες πως θέλαμε να μας δώσει ο ΛΗΛΑΣ διαφημίσεις,.... θα σου απαντήσουμε. Ποτέ κι από κανέναν δεν ζητήσαμε διαφήμιση και όσοι από το Βασιλικό έβαλαν δεν πλήρωσαν σχεδόν τίποτα. Θα σου δώσουμε κι ένα παράδειγμα και μάρτυρας ο κ. Άγγελος Αγαπητός.
Πίναμε καφέ στο Βασιλικό και του ζήτησα να πάρει μια καρτούλα του μαγαζιού για να τον βάλω χορηγό στ΄ αποτελέσματα, επειδή βοηθούσε τον ΛΗΛΑ. Για να μας πει ο σημερινός Γενικός Αρχηγός του ΛΗΛΑ αν του ζητήσαμε έστω κι ένα ευρώ.
Ας βγει κάποιος από τους διοικούντες να πει αν του ζητήσαμε το παραμικρό. Κύριε Αλεξάκη, κύριε Ποδαρά, κύριε Πανάγο, κύριε Κοκκάλα, κύριε Παντελή, κύριε Κολιοβέτα κύριοι του Βασιλικού άδικα θα χάσετε τον καιρό σας. Η ώρα της αλήθειας έφτασε και ο κόσμος του Βασιλικού θα τα μάθει όλα, όχι με λόγια, αλλά με αποφάσεις.
Αγαπητέ κύριε, τον κύριο Γιάννη Ελευθεριάδη μην τον μπλέκεις σε όλη αυτή την υπόθεση. 
Έχω την άποψή μου και δεν θα τον κατηγορήσω, ακόμη κι αν με βρίζει ή με συκοφαντεί.
Επέτρεψέ μου για τον κ. Ελευθεριάδη να μιλάω μόνο με τον κ. Ηλία Θαλάσση γιατί ο άρχοντας μας καταλαβαίνει και δεν είναι στο κουτσομπολιό.
Αν ήθελα να κυνηγήσω τον κ. Ελευθεριάδη, θα το έκανα όταν το Καλοκαίρι ανέλαβε τον ΛΗΛΑ χωρίς εκλογές, χωρίς διαδικασίες χωρίς τίποτα. Δεν το έκανα και μάλιστα έγραψα πως είναι μια καλή ευκαιρία για τον ΛΗΛΑ.
Δυστυχώς τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ομαλά, για άλλους λόγους.
Ο κ. Ελευθεριάδης πείσθηκε από τους άμπαλους και έχασε το παιχνίδι.
Εμείς εξακολουθούμε να λέμε ναι στον κ. Ελευθεριάδη, αλλά πάντα ΟΧΙ σ΄ αυτούς ποιυ χρησιμοποιούν τον ΛΗΛΑ και οι οποίοι παρανόμησαν για να κάνουν κουμάντο και να παριστάνουν τους παράγοντες. Το θέμα έκλεισε εδώ και πλέον τον λόγο τον έχουν οι αρμόδιοι.
Για να μην αδικήσουμε τον κ. Πανάγο, δηλώνουμε πως αγαπάει με πολύ πάθος την ομάδα και δεν αποβλέπει σε τίποτα για τον εαυτό του, όπως και ο κ. Μακρής. Αυτοί ότι μπορούσαν το έκαναν με όποια διοίκηση. 
Καθαρές κουβέντες και όταν έρθει η ώρα θα γράψουμε κι άλλα.
Κύριοι λένε πως στον ΛΗΛΑ διακινήθηκαν περίπου 90.000 ευρώ.
Να δούμε πόσα από αυτά πέρασαν από τον τραπεζικό λογαριασμό του ΛΗΛΑ!!!