Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Καλησπέρα αγαπητέ Σάκη

Ο κ. Σάκης Νικολάου ήταν μέχρι πριν λίγες μέρες, ο προπονητής της ομάδας των ΚΟΣΚΙΝΩΝ.
Ήταν αυτός ο οποίος την ανέλαβε στην Β΄ Κατηγορία και βοήθησε ώστε η ομάδα να ανέβει στην Α΄ Κατηγορία. Ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, αφού είχε θετικά αποτελέσματα και φαινόταν πως όχι μόνο θα παρέμεινε στην κατηγορία, αλλά θα τερμάτιζε και στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα.
Το κακό δεν άργησε να ξεκινήσει, αφού "το πάπλωμα ήταν ....
κοντό και τα πόδια τους έμειναν ξεσκέπαστα"!!!! Η διοίκηση δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις απέναντι στους ποδοσφαιριστές και έτσι άρχισε η γκρίνια, η μη συμμετοχή στις προπονήσεις, άρχισαν όλοι να βλέπουν παντού εχθρούς και έτσι ήρθαν και τα άσχημα αποτελέσματα. ήρθαν οι αποχωρήσεις των ποδοσφαιριστών και μέχρι τώρα η ομάδα, απλά συμμετείχε για να μην διασυρθεί με μια αποχώρηση από το πρωτάθλημα.
Ο προπονητής κύριος Νικολάου είναι αλήθεια, πως όχι μόνο δεν έπαιρνε χρήματα από την ομάδα, αλλά πλήρωνε ποδοσφαιριστές ή όπου αλλού χρειαζόταν, αφού όπως δήλωνε αγαπάει την ομάδα του χωριού του.
Τώρα παραιτήθηκε και είπε πως δεν θα συνεχίσει με τα ΚΟΣΚΙΝΑ, αφού απογοητεύθηκε και τον κούρασε η αδιαφορία πολλών.
Είναι βέβαιο πως θα θελήσει να συνεχίσει σε κάποια άλλη ομάδα. Είναι ανήσυχος και φιλόδοξος και εμείς δεν πιστεύουμε πως δεν θ΄ ασχοληθεί.
Αγαπητέ Σάκη, ένας προπονητής ο οποίος θέλει να έχει μια αξιόλογη παρουσία στον χώρο, πρέπει να δείξει την δουλειά του και να κάνει σταθερά βήματα, ξεκινώντας από χαμηλά για να φτάσει στα ψηλά. Θα σας πρότεινα να δουλέψετε δίπλα σ΄ έναν έμπειρο προπονητή σε οποιαδήποτε ομάδα της όποιας κατηγορίας, ώστε να αποκτήσετε την εμπειρία και πολλά άλλα και να μην κάνετε το λάθος που κάνουν άλλοι και πιστεύουν πως έγιναν προπονηταράδες ξαφνικά.
Αγαπητέ Σάκη, εγώ δεν είμαι ειδικός, αλλά αν θέλεις άκουσέ με.
Ότι κι αν κάνεις, σου εύχομαι να το κάνεις καλά και να μην ξεχνάς, πως ο καλός προπονητής δεν λέει πολλά, αλλά μιλούν αυτά που κάνει.