Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Καλημέρα

- Καλημέρα φίλες και φίλοι αναγνώστες και σήμερα να ξεκινήσουμε με τις καλύτερες ευχές για τον προπονητή κ. Θανάση Γουρνά και τους ποδοσφαιριστές της RENSIONS CUP της ΕΠΣ Εύβοιας η οποία σήμερα θα βρεθεί αντιμέτωπη με την αντίστοιχη της ΕΠΣ Λάρισας. Η ομάδα μας είναι καλύτερη και πιστεύουμε πως θα τα πάει μια χαρά.
- Τίποτα τίποτα δεν σταματά τα καλόπαιδα που μας στολίζουν καθημερινά, επειδή τους έχουμε βγάλει στην σέντρα. Συνεχίστε, αλλά να ξέρετε πως την ζημιά που κάνετε στην δουλειά μας, θα σας την ανταποδώσουμε και να ξέρετε πως δεν θα έχετε κανένα....
δικαίωμα να μας πείτε πως αυτό δεν θα είναι σωστό. Το κάνω ότι έκανες, θα πρέπει να το μάθετε καλά γιατί θα το βρείτε μπροστά σας.
- Καλημέρα, στον κ. Γιώργο ο οποίος φαίνεται πως από κάτι ενοχλήθηκε, αλλά κάποια στιγμή θα μας δοθεί η ευκαιρία να τα πούμε έξω από τα δόντια και τότε θα τα καταλάβει όλα. 
- Ο προπονητής του fb έχει βρει τον τρόπο να βγάζει μεροκάματο από τα πιτσιρίκια και είναι έτοιμος να ρίξει τα παιδιά σε ακατάλληλα γήπεδα για τα ποδαράκια τους!!! Έριξε τα δίχτυα του και στην Ερέτρια, αλλά εκεί τον ξέρουν καλά μικροί και μεγάλοι.