Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Φωνές από το ΑΥΛΩΝΑΡΙ;;;;;

Επίσημα το ΑΥΛΩΝΑΡΙ δεν είπε κάτι, εκτός κι αν δεν το μάθαμε, αλλά στο fb κάποιοι το έδωσαν και κατάλαβε. Ήταν πέναλτι, λένε και ξαναλένε και μας βγάζουν τυφλούς!!
Μπορεί να είμαστε, γιατί πρέπει να ήμασταν  και την περίοδο 2017 - 2018 όταν βρισκόμασταν και πάλι στο Αυλωνάρι στις τελευταίες αγωνιστικές, όταν η ομάδα έκανε προσπάθειες για την παραμονή στην κατηγορία. Και τότε τυφλοί ήμασταν, με την μόνη διαφορά πως εμείς παραμείναμε τυφλοί, ενώ άλλοι είδαν το φως τους!!!!
Κύριοι ούτε χθεσινοί είμαστε, ούτε τσιμπάμε με σχόλια. Ο καθένας....
κάνει την δουλειά του όπως μπορεί καλύτερα.
Η ΕΡΕΤΡΙΑ δεν μπαίνει στην διαδικασία, ούτε να πάρει δωράκια από διαιτησίες, ούτε να παρακαλάει ομάδες να ανοίξουν τα πόδια τους. Ακούσατε κάτι να πει για το γκολ που ακυρώθηκε στον αγώνα ΛΗΛΑΣ - ΕΡΕΤΡΙΑ;  Ακούσατε κάτι για τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων;
Κύριοι, κάτι σας έχει διαφύγει. Η ΕΡΕΤΡΙΑ είναι πρώτη στην βαθμολογία από την 1η αγωνιστική, χωρίς καμία βοήθεια από την διαιτησία. Κάποια στιγμή, κάποιοι ξέφυγαν και νόμισαν πως όλα ήταν πλέον εύκολα. Τότε η διοίκηση τράβηξε τα λουριά και η ομάδα ξεπέρασε εμπόδια και δυσκολίες.
Το ΑΥΛΩΝΑΡΙ είναι μια σοβαρή ομάδα και με μια καλή πορεία. Είναι άδικο να μένει σε μια φάση και μ΄ αυτή να θέλει να περάσει μηνύματα.
Είναι πάντως τραγικό, άνθρωποι οι οποίοι ξέρουν ποδόσφαιρο, να μην ξέρουν πόσο εύκολο είναι ένας διαιτητής, να πάει το παιχνίδι εκεί που θέλει από πολύ νωρίς και χωρίς να χρειασθεί να δώσει ή να μην δώσει κανένα πέναλτι.  Κύριοι, η διαιτησία ήταν άψογη και απλά η ΕΡΕΤΡΙΑ θα μπορούσε από νωρίς να είχε καθαρίσει τον αγώνα και δεν το έκανε.