Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα.
-  Καμία ανησυχία δεν έχουμε πλέον για την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Τώρα πλέον τα προβλήματα θα λυθούν. Υπομονή μέχρι τον Αύγουστο που θα μας βγάλουν λέει από τα μνημόνια!!! Αλήθεια το πιστεύει κανείς; Όχι βέβαια. Ούτε οι ίδιοι δεν το πιστεύουν, εκτός ίσως από την κυρία Αυλωνίτου, η οποία πιστεύει πως είναι και όμορφη και μορφωμένη και βουλευτής και γενικά έχει όλο το πακέτο!!! Ως Έλληνες όμως θα φάμε στο κεφάλι κι άλλο πακέτο. Ας προσέχαμε.
- Ο Δήμος Χαλκιδέων αποφάσισε να μην διαθέσει ούτε 1 ευρώ για την παραλία στο Λευκαντί και γενικότερα στο Βασιλικό. Πληροφορίες λένε πως θα επιχειρήσουν να κάνουν παρεμβάσεις στην παραλία με "ψεύτικα" υλικά και προχειροδουλειές. Φαίνεται πως....
οι αρμόδιοι γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τα αιτήματα του αντιδημάρχου κ. Γιογιού και του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας κ. Κιούση. Κύριε Παγώνη και κύριε Καθαροσπόρη γιατί αυτή η απαξίωση της περιοχής;
- Την Κυριακή το απόγευμα η ομάδα της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ παίζει στον τελικό του REGION΄S CUP στην όμορφη Τσαριτσάνη, με αντίπαλο την ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ. Καλός ο αντίπαλος, αλλά αυτή την φορά θα τον κερδίσουμε και θα πάμε και στο εξωτερικό για την συνέχεια αυτού του πρωταθλήματος. Καλή επιτυχία στην ομάδα μας.
- Το ακούσαμε κι αυτό!!! Παράταση στην αγωνία για ΛΗΛΑ και ΕΡΕΤΡΙΑ, αφού αναβλήθηκαν οι αγώνες τους και θα διεξαχθούν το επόμενο Σαββατοκύριακο. Κανείς δεν έχει αγωνία κυρίες και κύριοι, αφού τα δεδομένα δεν θα ανατραπούν. Απλά κάποια πράγματα θα έρθουν με την σχετική καθυστέρηση.