Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Μεγάλη νίκη για την Ολυμπιάδα, έσπασε το αήττητο της Ένωσης με 3-1

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, αντιγράψαμε αυτά που γράφουν στην σελίδα τους οι της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ, αφού σ΄ αυτή την ομάδα προπονητής είναι ο Γιώργος Λάμπρου και πολλοί ποδοσφαιριστές από την Εύβοια. Η ομάδα δεν είχε ξεκινήσει με θετικά αποτελέσματα κι έτσι προχώρησαν σε αλλαγή προπονητή, αφού σε τέτοιες περιπτώσεις πάντα την πληρώνει ο προπονητής. Στην θέση του κυρίου Καραμπά πήγε ο κ. Λάμπρου και φαίνεται πως άλλαξαν τα πράγματα και η ομάδα πάει από νίκη σε νίκη σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Χθες πήρε μεγάλη νίκη με 3 - 1 με αντίπαλο την ομάδα ΑΣΠΡΑ ΣΠΙΤΙΑ η οποία ήταν πρώτη στην βαθμολογια. Να ευχηθούμε στον κύριο Λάμπρου και στην ομάδα τα καλύτερα και του χρόνου στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ.
Νικήτρια στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής αναδείχθηκε η Ολυμπιάδα Οινοφύτων με 3-1 απέναντι στη πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα της Ένωσης ΑΣΑ, σε ένα δυνατό ματς που έγινε στο Δημοτικό γήπεδο του Άγιου Θωμά, μιας και η φυσική έδρα των...


Οινοφύτων είναι κλειστή λόγω έργων στο χλοοτάπητα.
Δυνατά ξεκίνησε το ματς η Ολυμπιάδα, όπως έχει κάνει σε όλα τα ντέρμπι μέχρι τώρα και άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό. Σε κάθετη μπαλιά του Μαστροκώστα ο Μαναριτσας πλάσαρε όμορφα πάνω από το Δημητρά και η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, ο Ρεσβάνης στην επαναφορά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και κάνει το 1-0. Στο επόμενο λεπτό, σε γύρισμα του Αντάμη μέσα.στη περιοχή, ο Καλλιώρας στέλνει τη μπάλα άουτ. Στο 19ο το χλιαρό σουτ του Κόλλια μέσα από τη περιοχή μπλοκάρει εύκολα ο Μόνος. Στο 22ο λεπτό η μεγάλω ευκαιρία για την Ολυμπιάδα, όταν ο Ζαφειρόππυλος πέρασε σχεδόν όλη την άμυνα και βγήκε τετ α τετ αλλά απέκρουσε ο Δημητράς σε κόρνερ. Στο 34ο σε εκτέλεση κόρνερ του Φελέκη από δεξιά, ο Μαστροκώστας έπιασε τη κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 38ο σουτ του Βασιλείου φεύγει άουτ. Στο 42ο έρχεται η ισοφάριση για την ΑΣΑ. Σε εκτέλεση κόρνερ από δεξιά, η μπάλα πάει χαμηλά στη μικρή περιοχή, οι αμοιντικοί δεν διώχνουν τη μπάλα σωστά η οποία φτάνει στο Πλακίδα που από τη μικρή περιοχή κάνει το 1-1. Στο επόμενο λεπτό μεγάλη χαμένη ευκαιρία των Οινοφύτων να πάει με προβάδισμα στα αποδυτήρια,
όταν σε σέντρα σου του Κόκκαλη από δεξιά, ο Δημητράς αποκρούει τη μπάλα που βρίσκει στο δοκάρικαι στην επαναφορά ο Μαστροκώστας δε μπορεί να σκοράρει στέλνοντας τη μπάλα μόλις άουτ. Ημίχρονο με τις 2 ομάδες.ισόπαλες σε ένα όμορφο και δυνατό ντέρμπι.
Στο 2ο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα άλλαξε, οι φιλοξενούμενοι άφησαν τη μπάλα στην Ολυμπιάδα και πιέζοντας ψηλά προσπαθούσαν με κλέψιμο της μπάλας να δημιουργήσουν ευκαιρίες.
Στο 47ο σε εκτέλεση φάουλ των φιλοξεμούμενων σουτ του Πλακίδα μέσα από τη περιοχή αποκρούει ο Μόνος. Στο 66ο η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του 2ου ημιχρόνου ήταν για την ΑΣΑ, όταν ο Πλακίδας βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά ο Μόνος έδειξε τα αντανακλαστικά του και απέκρουσε. Στο 77ο σε γύρισμα του Ζαφειρόπουλου το σουτ του Μαναρίτσα απέκρουσε σε κόρνερ ο Δημητράς. Στο 83ο η 2η μεηάλη απόκρουση του Μόνου στον αγώνα όταν πάλι αππ θέση τετ α τετ ο Πλακίδας πλασάρει αλλά ο Μόνος με τα πόδια αποκρούει σε κόρνερ κρατώντας το σκορ στο 1-1. Στο επόμενο λεπτό μετά από γύρισμα του Μαναρίτσα απόνδεξιά ο Ζαφειρόπουλος μέσα από τη μικρή περιοχή κάνει τη προβολή και δίνει το προβάδισμα στα Οινόφυτα. Στο 80ο ο διαιτητής Τονίδης αποβάλει με 2η κίτρινη κάρτα τοΛεοντίου αφήνωντας τους φιλοξενούμενους με 10 παίχτες. Στο 85ο λεπτό το ματς έκλεισε οριστικά υπέρ της Ολυμπιάδας όταν μετά από όμορφη κάθετη μπαλιά του Μαναρίτσα Ο καλλέργης αφού πέρασε και το τερματοφύλακα πλάσαρε για το 3-1 σφραγίζοντας τη μεγάλη μίκηβτης Ολυμπιάδας Οινοφύτων, στη 2η ήττα της Ένωσης ΑΣΑ στο πρωτάθλημα μετά από 8 σερί νίκες. Στις καθυστερήσεις άλλες 2 χαμένες ευκαιρίες για την Ολυμπιάδα για να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη. Σε ωραία ατομική ενέργεια του Ζαφειρόπουλου από αριστερά και αφού περνάει 2 αντιπάλους τη γυρίζει στη μικρή περιοχή και το τσίμπημα της μπάλας από το Καλλέργη φεύγει δίπλα από το δοκάρι. Και στο 94ο σε ωραίο γύρισμα του Κόκκαλη από δεξιά η προβολή του Μαναρίτσα φεύγει δίπλα από το δοκάρι.
Ολυμπιάδα Οινοφύτων: Μόνος, Κόκκαλης, Ευσταθίου, Καραμπάς, Καφεντζής, Δάβρης,Φελέκης, Ρεσβάνης, Μαστροκώστας, Ζαφειρόπουλος, Μαναρίτσας. Προπονητής:Λάμπρου Γ.
Ένωση ΑΣΑ: Δημητράς, Κόλλιας, Αντάμης, Καραμπέτσος, Τσώνης, Ιωάννου, Καλλιώρας, Βασιλείου, Πλακίδας, Βελέντζας, Λεοντίου. Προπονητής: Καραγιαννίδης Ν.
Διαιτητές: Τονίδης Δ-Φίλος Δ, Σοφός Ν, 4ος Θάνος Χ.
Κορυφαίοι από τους φιλοξενούμενους οι Δημητράς, Πλακίδας, Ιωάννου και Βασιλείου. Από τους γηπεδούχους οι Μόνος, Ζαφειρόπουλος, Μαναρίτσας, Καραμπάς,χωρίς να υστερήσει κανένας από τους υπόλοιπους.
Υ.Γ Συγχαρητήρια στη διοίκηση και στην ομάδα της Ένωσης, που απέδειξαν ότι δίκαια βρίσκονται τόσο ψηλά στη βαθμολογία
Υ.Γ Πολλά μπράβο στην ομάδα και το προπονητικό επιτελείο για τη μεγάλη νίκη σήμερα
Υ.Γ Πολλά μπράβο και στο κόσμο που στήριξε την ομάδα σε ένα ακόμη εκτός έδρας ματς!