Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Καλημέρα πρόεδρε



Διάβασα δηλώσεις του προέδρου κυρίου Γιάννη Παπακωνσταντίνου στην κυρία Ματίνα Ρέτσα και πραγματικά δεν μπόρεσα να καταλάβω, γιατί ο πρόεδρος αυτή την δεδομένη στιγμή έσπευσε να πάρει θέση μιλώντας για σχεδιασμό της ομάδας και για μια πρακτική και μια άποψη που προς τιμή του δεν την αλλάζει κάθε μέρα. Εδώ και χρόνια λέει πως πρέπει η ομάδες να στηριχθούν σε δικά τους παιδιά κλπ.
Πρόεδρε, υπάρχει μια αντίφαση στο όλο θέμα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
- Η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ στήριξε με παρέμβασή της στην τελευταία Γενική Συνέλευση, την διοίκηση του κυρίου Μίλερ, του κυρίου Κακαβά και των άλλων μελών. Γιατί να το
....ξεχάσουμε αυτό;
- Η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ στήριξε και προηγούμενες διοικήσεις του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και καλά έκανε, αλλά υπάρχουν και ευθύνες όταν στηρίζεις ενώ ξέρεις τι θα ακολουθήσει.
- Τι θέλετε να πείτε κύριε πρόεδρε όταν μιλάτε για παιδιά από την Εύβοια; Ψέματα είναι πως τα παιδιά από την Εύβοια δεν έχουν διαφορά σε απαιτήσεις από τα παιδιά της υπόλοιπης Ελλάδας;  
- Κύριε Παπακωνσταντίνου εμείς σας είχαμε προτείνει εδώ και χρόνια να μπείτε μπροστά και να έχετε θέση διοικητική στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.  Δεν το θέλατε όμως και είχατε τους λόγους σας. Αν άλλαξε κάτι εμείς το στηρίζουμε. Υπάρχει όμως θέμα. 
- Συμφωνείτε με την "απειλή"  για αποχή των ποδοσφαιριστών από τις προπονήσεις αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους;
- Συμφωνείτε με το να υπάρχει μισθοδοσία σε ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές ή όχι;
- Αυτός που θ΄ αναλάβει, αν βρεθεί, αύριο τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα πρέπει να πληρώσει τα χρέη των προηγούμενων που αν είναι οι μισθοί 4 μηνών, θα είναι πολλά;
- Τι θα γίνει αύριο με την ομάδα, όταν ξέρουμε πως για να λειτουργήσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα πρέπει να βρεθούν περίπου 80.000 ευρώ ίσως και παραπάνω;
- Θα έχει στόχο η ομάδα την άνοδο για τα επόμενα 3 χρόνια ή θα βολοδέρνει σ΄ αυτή την Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ η οποία δεν διαφέρει σε τίποτα από την Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ της Εύβοιας;
- Πρόεδρε κύριε Παπακωνσταντίνου, ας μη γελιόμαστε. Όλοι έχουμε ευθύνες. Το να ρίχνουμε το μπαλάκι σε επιχειρηματίες, στον Δήμο, την Περιφέρεια και σε διάφορους άλλους, δεν οδηγεί πουθενά. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι ποδοσφαιρική ομάδα και όχι Δημοτική Επιχείρηση ή κάτι άλλο.
- Πρόεδρε κύριε Παπακωνσταντίνου δεν καταλάβαμε αυτό το "συμπορεύομαι με το αγωνιστικό τμήμα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ". Λέτε δηλαδή να πληρωθούν αύριο οι ποδοσφαιριστές; Αν ναι, πείτε και ποιος θα τους πληρώσει. Λέτε να φύγουν όλοι όσοι δεν είναι από την Εύβοια και να συνεχίσει η ομάδα χωρίς να πληρώνει τα συμφωνηθέντα, αλλά να δίνει κάτι στα παιδιά; Αν ναι, πείτε και ποιος θα αναλάβει την ομάδα. Εσείς μιλάτε με επιχειρηματίες και είσθε από τους καλούς επιχειρηματίες, όπως μιλάτε και με τους δημάρχους και με την Περιφέρεια γιατί όλοι σας ξέρουν και σας εκτιμούν. Τι θα πει λοιπόν το "συμπορεύομαι"; Για μας θα πει μπαίνω μπροστά και αναλαμβάνω την ευθύνη της ομάδας με τους επώνυμους επιχειρηματίες δίπλα μου και με την Δημοτική Αρχή και την Περιφερειακή συμπαραστάτη μου.
Αγαπητέ Γιάννη, να θυμίσουμε στους αναγνώστες μας, πως το εγχείρημα αυτό οδήγησε σε αδιέξοδο τον Ταμυναϊκό και τώρα την Ερέτρια.
Εμείς πρόεδρε σας έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη και ευχόμαστε να δείξετε έμπρακτα το ενδιαφέρον σας και μάλιστα πριν φτάσει η ομάδα στην Γενική Συνέλευση, αφού υπάρχει αγωνιστική δράση και η ομάδα πρέπει να έχει ηρεμία.
Ευχόμαστε πρόεδρε, αυτές οι δηλώσεις σας να μην χαρακτηρισθούν ανακόλουθες από τον κόσμο. 
Εμείς σας έχουμε εμπιστοσύνη και πιστεύουμε πως θα βγείτε μπροστά και κάνατε τις δηλώσεις για να σας έχουν εμπιστοσύνη οι κύριοι του αγωνιστικού τμήματος και να περιμένουν να πληρωθούν από την νέα διοίκηση που θα προκύψει. 
Ευχόμαστε να τα καταφέρετε και να μην μείνουν μόνο οι δηλώσεις.
Καλημέρα