Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα.
- Σήμερα Τετάρτη θα έχουμε τους αγώνες των Μικτών ομάδων Εύβοιας ΠΑΙΔΩΝ και ΝΕΩΝ.
Να ευχηθούμε στους Παίδες και τους Νέους, αλλά και στους προπονητές τους καλή επιτυχία και πιστεύουμε πως θα τα πάνε καλά. Αντίπαλος οι Μικτές της Ευρυτανίας. Ο αγώνας των ΠΑΙΔΩΝ θ΄ αρχίσει στις 12:30, ενώ των ΝΕΩΝ στις 14:30 στο ΕΝΩΣΙΑΚΟ.
- Σήμερα Τετάρτη έχουμε και τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου, μεταξύ των ομάδων ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ. Στον πρώτο ....
αγώνα η ΕΡΕΤΡΙΑ κέρδισε με 2 - 1 και σίγουρα το απόγευμα δεν θα είναι εύκολο για τους φιλοξενούμενους αφού όπως όλα δείχνουν θα έχουν και απουσίες, ενώ οι γηπεδούχοι θα τα δώσουν όλα για να περάσουν στους 4 του Κυπέλλου και διαθέτουν ένα καλό σύνολο με έμπειρους ποδοσφαιριστές.
Ο κ. Κασομούλης θα είναι ο διαιτητής, με βοηθούς τους κυρίους Σπανό και Αντωνίου.
- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ προχωράει σε Γενική Συνέλευση στις 28 Νοεμβρίου και ελπίζουμε να προκύψει κάτι διαφορετικό και καλό και η ομάδα να βρει το δρόμο της και να μην μείνει στα προηγούμενα χρόνια, που δεν τιμήθηκε από αυτούς που την υπηρέτησαν.  Η δική μας θέση δεν αλλάζει και ισχύουν όλα όσα έχουμε γράψει, αν και εφόσον. 
- Οι υποψήφιοι για Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές φαίνεται πως έκαναν λάθος υπολογισμούς και θα χτυπήσουν το κεφάλι τους. Εμείς περιμένουμε να δούμε αν θα συνεχίσουν να κάνουν μεταγραφές, λες και είναι ποδοσφαιρικές ομάδες. Κυρίες και κύριοι, αυτές οι εκλογές δεν θα είναι ίδιες με τις προηγούμενες και θα το διαπιστώσετε.