Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα.
- Επιτρέψτε μας να ξεκινήσουμε με τον Αντιπεριφερειάρχη  και υποψήφιο Περιφερειάρχη κ. Φάνη Σπανό τον Φάνη μας, όπως λένε όλοι. Ανακοίνωσε χθες επίσημα την υποψηφιότητά του και του ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Είναι ...
αξιόλογος άνθρωπος και δεν λέει πολλά λόγια, αφού θέλει να λέει λίγα και να κάνει πολλά και έχει την πόρτα του ανοιχτή, για ν΄ ακούει τους πολίτες.
- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ διαλέγει δρόμο και αποφασίζει, αν θα τον διανύσει με καλό αυτοκίνητο πολλών κυβικών ή με σακαράκα και γιατί όχι και με παπάκι. Εμείς έχουμε την άποψή μας και αν χρειασθεί θα κάνουμε το επόμενο βήμα.
- Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ τώρα θα ξεκινήσει την πορεία του για παραμονή στην κατηγορία. Πέρασαν 7 αγωνιστικές και η ομάδα με 3 βαθμούς είναι στην τελευταία θέση. Στις επόμενες 4 αγωνιστικές μέχρι την λήξη του Α΄ γύρου, θα πρέπει να καταλάβουν πως πρέπει να συγκεντρώσουν τουλάχιστον 7 - 9 βαθμούς και να τελειώσουν τουλάχιστον με 10 συνολικά βαθμούς στον Α΄ γύρο.
- Σίμο καλημέρα. Ωραίος είσαι, αλλά πρόσεξε πως το πας, γιατί θα γίνεις μοιραίος και δεν θα σου πάει.  Κάνε ότι θέλεις αλλά να ξέρεις πως οι εποχές άλλαξαν. Πρόσεχε γιατί οι συμβουλές των συνεργατών σου και οι πρακτικές τους, θα σε εγκλωβίσουν.