Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

- Ο ΛΗΛΑΣ πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στον ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ και πήρε τους πρώτους 3 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική ο ΛΗΛΑΣ παίζει εκτός με τους ΩΡΕΟΥΣ και ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ θα υποδεχθεί το ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ.
- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ πήρε τους 3 βαθμούς έστω και δύσκολα και είναι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Την επόμενη αγωνιστική ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα υποδεχθεί τον ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΤΩΝΤΑ. Το ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ είναι με 3 βαθμούς στις τελευταίες.... θέσεις και την επόμενη αγωνιστική θα παίξει εκτός με τον ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ.
- Η ΚΑΣΤΕΛΛΑ έχασε από τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ και συνεχίζει με αγωνία και αυτό το ήξεραν στην ΚΑΣΤΕΛΛΑ πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. Η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί. Την επόμενη αγωνιστική η ΚΑΣΤΕΛΛΑ παίζει εκτός με τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ. Ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ εκτός έδρας τα πάει περίφημα και μαζεύει βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ.
- Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ κέρδισε με 0 - 1 και συνεχίζει με 7 νίκες σε 7 αγώνες,στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί την ΚΑΣΤΕΛΛΑ. Ο ΒΑΤΩΝΤΑΣ δεν πήρε κάτι από αυτόν τον αγώνα και τώρα θα παίξει εκτός έδρας με τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ.

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλό Σαββατόβραδο και να είσθε όλοι καλά.