Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αυτό ήταν. Ούτε ένα διπλό. Ούτε μια νίκη των φιλοξενούμενων σε αυτή την αγωνιστική.
Είχαμε 6 νίκες των γηπεδούχων και 2 ισοπαλίες.
- Σήμερα ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ κέρδισε και πήρε τους 3 βαθμούς της νίκη, έχασε πολλές ευκαιρίες για γκολ και ψάχνει να βρει "γιατί" ο βοηθός κύριος Πασχαλίδης δείχνει σαν να έχει κάτι με τον ΗΡΑΚΛΗ!!!!  Ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ το πάλεψε και έκανε ότι μπορούσε χωρίς πάγκο, αλλά με έναν καλό τερματοφύλακα και με οργάνωση για την ισοπαλία.
- Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ χρειάσθηκε πέναλτι για να πετύχει γκολ και για μια ακόμη αγωνιστική πάει με την ψυχή στο στόμα. Θα το γράψουμε και για τον ΤΑΜΥΝΑΊΚΟ. Κύριοι το... γκολ είναι η ουσία και όχι οι ευκαιρίες. Πρέπει να μάθετε να βάζετε γκολ. Οι ΩΡΕΟΙ για έναν ακόμη αγώνα, έχασαν όπως έχασαν, αλλά κι αυτοί "δεν βλέπουν" δίχτυα.
- Το ΑΥΛΩΝΑΡΙ πήρε την νίκη επί της ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ και ανεβαίνει βαθμολογικά, ενώ η ΚΑΣΤΕΛΛΑ έμεινε στην τελευταία 4άδα του βαθμολογικού πίνακα. 
- Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ έκανε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και είναι πλέον ακριβώς στη μέση της βαθμολογίας. Είχαμε γράψει για τον ΟΛΥΜΠΟ πως θα βρει τον δρόμο του και δεν θα κινδυνεύσει. Ο ΛΗΛΑΣ δεν τα κατάφερε για 6η αγωνιστική και είναι η μόνη ομάδα χωρίς βαθμό, με την χειρότερη επίθεση, 1 γκολ και την χειρότερη άμυνα με 16 γκολ!!!! Έχει όμως διοίκηση μοντέλο, αλλά αυτό δεν σώζει την ομάδα.