Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Απαντάμε θετικά ....

Καλέ μας άνθρωπε, δεν διεκδικούμε και δεν δηλώσαμε ποτέ Χαλκιδάρες και σίγουρα δεν υπήρξαμε ποτέ τόσο Χαλκιδάρας όσο εσύ. Δεν σε ξέρουμε, αλλά σ΄ ακούσαμε με προσοχή.
Απαντάμε θετικά στα όσα είπες και σου δίνουμε το δικαίωμα να μεταφέρεις στην Γενική Συνέλευση, τα όσα κατά καιρούς έχουμε δημοσιεύσει και να απαιτήσεις να πάρεις απαντήσεις. Αν πάρεις να μας γράψεις.
Εμείς καλέ μας άνθρωπε δεν μασάμε τα λόγια μας. ΑΛΗΘΕΙΕΣ γράφουμε και....
γι΄ αυτό δεν πήραμε ποτέ απαντήσεις.
Εμείς δεν είμαστε με καμιά διοίκηση και αυτό το έχουμε ξεκαθαρίσει.
Εμείς ότι θα κάνουμε δεν θα το κάνουμε σαν Χαλκιδάρες, ούτε έχουμε τραπεζικούς λογαριασμούς για να μοιράσουμε χρήμα.
Θα το κάνουμε για να αποδείξουμε πως με προγραμματισμό και με τους κατάλληλους ανθρώπους η ομάδα μπορεί να βάλει τις βάσεις και σύντομα να περάσει σε άλλο επίπεδο.
Η προσπάθεια Παπακωνσταντίνου είναι προς σωστή κατεύθυνση και την στηρίζουμε, αλλά φοβόμαστε πως κάποιοι βάζουν τρικλοποδιές και ίσως απογοητεύσουν όχι μόνο τους συνομιλητές του, αλλά και τον ίδιο.
Εμείς αυτούς τους τύπους δεν τους φοβόμαστε και "τους έχουμε για πλάκα".
Εμάς δεν μπορούν να μας δημιουργήσουν προβλήματα, ούτε να μας βάλουν άλλου είδους εμπόδια. Ότι κι αν κάνουν δεν θα τους ακούμε και δεν θα τους φοβηθούμε.
Όποτε θέλεις λοιπόν καλέ μας άνθρωπε, έλα να το συζητήσουμε ή να πεις αυτά που λες στο τηλέφωνο ανώνυμα και στην Γενική Συνέλευση.