Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 4 - 1

Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κέρδισε και πήρε τους 3 βαθμούς της νίκης και τώρα θα πρέπει να βρει λύσεις στο οικονομικό και διοικητικό. Εμείς οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή κύριο Δημήτρη Λύκο ο οποίος φαίνεται πως δεν θα ήθελε, αλλά συμφωνεί μαζί μας και χρησιμοποιεί ίδιους χαρακτηρισμούς.
Μίλησε σήμερα για απαξίωση της ομάδας και άλλα σχετικά.
Τα παιδιά και ο κύριος Λύκος πρέπει να συνεχίσουν κανονικά, ακόμη κι αν χρειασθεί να ....
πρέπει να περιμένουν λίγο. Και αυτή η διοίκηση είχε μέσα της πολλά "ΘΑ" και αυτούς που δεσμεύτηκαν να βάλουν χρήματα και δεν έβαλαν. Εμείς πιστεύουμε πως το πρόβλημα θα λυθεί και πάντως ποδοσφαιριστές και προπονητής θα πάρουν "τα οδοιπορικά τους". Η ομάδα βλέπει προς τα πάνω και είναι η ώρα να γίνουν οι κινήσεις που πρέπει.
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ δεν πήρε τίποτα από αυτόν τον αγώνα, αλλά έφυγε με ψυχολογία "σκατά" και τραυματίες. Δεν θα έπρεπε. Εμείς δεν φοβηθήκαμε να γράψουμε αυτά που γράψαμε μέρες πριν τον αγώνα, αλλά δεν μας ενόχλησε που δεν μας άκουσαν. Δεν μας άκουσαν και τώρα ας διαχειρισθούν το αύριο.
Κύριοι είσθε τυπικά 7 βαθμούς πίσω από την ομάδα που είναι πάνω από την ζώνη υποβιβασμού και αυτό είναι το κακό. Ουσιαστικά όμως αυτό μπορεί να καλυφθεί μόνο όταν οι σχέσεις των δύο ομάδων της Εύβοιας είναι καλές και βρεθεί τρόπος καλής συνεργασίας.
Κύριοι κανείς δεν μπορεί αν τα κάνει όλα μόνος του. Όταν το επιχειρεί θα πρέπει να αναλαμβάνει και τις ευθύνες του.