Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Καμία ανησυχία

Για το θέμα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν έχουμε καμία ανησυχία. Θα βρεθεί λύση, έστω και προσωρινή. Πάντα αυτό συμβαίνει, τα τελευταία χρόνια.
Αυτή η ομάδα δεν θέλει να βρει τον δρόμο της και να επιστρέψει στον κόσμο της.
Θέλει πάντα κάποιον να μπαίνει μπροστά και κάποιοι ελάχιστοι να τον ακολουθούν, μέχρι η ομάδα να μείνει πάλι εκτός στόχων και να πάμε στον επόμενο.
Όταν ο κόσμος μένει μακριά από την ομάδα, κανένας δεν μπορεί να την οδηγήσει εκεί που της αξίζει.
Είναι όμως απίστευτη η ευκολία με την οποία πάντα κάποιος....
θέλει "να βοηθήσει", αλλά σε λιγότερο από 12 μήνες, πάντα κάτι συμβαίνει και πάμε στον επόμενο.
Δεν θα κατηγορήσουμε κανέναν, αλλά έχουμε την εντύπωση πως πάντα αυτός ο κάποιος, που πάντα είναι διαφορετικός, λειτουργεί και ως "πλυντήριο" του προηγούμενου και πάντα είναι ο καλός, ο οποίος φροντίζει και αναλαμβάνει τα χρέη του προηγούμενου, αφού κι ο ίδιος θ΄ αφήσει χρέη για τον επόμενο.
Που κάνουμε λάθος κύριοι;
Εμείς δεν φοβόμαστε τίποτα και δεν έχουμε τίποτα εναντίον κανενός.
Όποιοι θέλουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ των λίγων, ας προχωρήσουν, αλλά να εγγυηθούν επιτέλους δημόσια πως για 3 χρόνια θα είναι διοίκηση και θα αναλάβουν όλες τις ευθύνες.
Σε ένα χρόνο κανείς δεν μπορεί να πετύχει τον στόχο της ομάδας και φυσικά πρέπει να δεσμευτεί και να μην έχουμε πάλι εκλογές, πάλι αλλαγές, πάλι επανάληψη της πρόσφατης ιστορίας.
Το δικό μας σχέδιο για την ομάδα, δύσκολα μπορούν κάποιοι να το αποδεχθούν, γιατί αυτό το σχέδιο έχει μπροστά τον απλό φίλαθλο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και όχι παράγοντες σωτηράκηδες και θεούς που θα έκαναν ΠΑΕ τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ανθρώπους οι οποίοι δεν μπόρεσαν μέχρι σήμερα να πάρουν θέση στα όσα συνέβαιναν στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Εμείς γίναμε κακοί με τον Ταρνανά, τον Καρυστινό, τον Στούπα, τον Ελευθεριάδη, τον Τσαγκάρη, τον Αναγνωστάκη και τον Μίλερ, γιατί δεν τους χαϊδέψαμε, αλλά τι καταλάβαμε;
Μείναμε μόνο στο ότι δικαιωθήκαμε. Ε και;
Στην Γενική Συνέλευση της Τετάρτης, πάλι κανείς δεν θα δώσει λογαριασμό, γιατί έτσι πρέπει.
Το περιτύλιγμα είναι έτοιμο και μια που έρχονται και τα Χριστούγεννα θα το βάλουν και λαμπάκια, για να πάρει και την λάμψη του!!!!
Το ξεκαθαρίζουμε.
Καθαρούς λογαριασμούς την Τετάρτη, όλα στο φως για το μέχρι σήμερα και δέσμευση 3ετίας.
Αν αυτό δεν συμβεί, τότε ας μπει στην πρίζα το πλυντήριο και καλό ξέπλυμα.