Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και καλή εβδομάδα.
- Πέρασε ένα ακόμη Σαββατοκύριακο με αρκετό ενδιαφέρον για το ποδόσφαιρο της Εύβοιας. Στην Α΄ Κατηγορία είχαμε 6 νίκες για τους γηπεδούχους και 2 ισοπαλίες.  Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ συνεχίζει χωρίς απώλειες βαθμών σε αντίθεση με τον ΛΗΛΑ ο οποίος συνεχίζει μόνο με ήττες.
- Στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ και στον 7ο όμιλο ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κέρδισε την ΕΡΕΤΡΙΑ και παρά τα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα ανεβαίνει βαθμολογικά, ενώ η ΕΡΕΤΡΙΑ πρέπει να ανασυνταχθεί και να ψάξει για την νίκη η οποία θα αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας. Δεν θα ....
έχει εύκολη αποστολή, αλλά πρέπει να το προσπαθήσει.
- Τρέχουν και δεν φτάνουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι για να μπορέσουν να πείσουν και να συμπληρώσουν το ψηφοδέλτιο με άτομα τα οποία έχουν ψηφαλάκια. Πολλοί οι υποψήφιοι δήμαρχοι και δύσκολα θα βρούνε όλοι, υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.
- Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή της ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ ο οποίος σε μήνυμά του μας λέει να κοιτάξουμε την δουλειά μας και να μην ξαναγράψουμε για τον ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ!!! Θα ξαναγράψουμε αγαπητέ κύριε και δεν θα ζητήσουμε την άδειά σας. Σ΄ εσάς πάντως δεν κάναμε ποτέ κάποια αναφορά και να είσθε σιγουρος πως δεν θα κάνουμε και στο μέλλον.
- Φαίνεται πως ο ποδοσφαιριστής του ΛΗΛΑ Τσαλιαγκός, αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού αφού δεν είναι πλέον κοντά στην ομάδα. Ακούμε διάφορα και ευχόμαστε να μην ισχύουν και να επιστρέψει στην ομάδα.
- Μετά την καλή πορεία του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πιστεύουμε πως θα βρεθούν αυτοί που θα ρίξουν χρήμα και θα αναλάβουν την διοίκηση για την συνέχεια. Άντε με το καλό να καθίσουν στις καρέκλες των γραφείων και να μην την βγάζουν  στο πόδι στα διάφορα στέκια.
- Η κακή χρήση των γηπέδων από τις ομάδες τα έχουν μετατρέψει σε χωράφια και σίγουρα αυτό δεν είναι καλό. Κύριοι θα έπρεπε να ξέρετε πως το φυσικό χόρτο δεν πρέπει να το πατάμε καθημερινά και για πολλές ώρες.