Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

"Νέοι αγώνες"!!!!!!!!!!

Αγαπητέ "Ντούπου-Ντούπου" δεν κρατήθηκες και πολύ.
Στην 6η αγωνιστική εκδηλώθηκες.
"Ανέλαβες" υποστηρικτής του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ και ακολουθείς την ίδια πρακτική που ακολούθησες στο περασμένο πρωτάθλημα, όταν είχες "αναλάβει" τον ΛΗΛΑ!!!
Αγαπητέ "Ντούπου-Ντούπου" η ειρωνεία σου για τον αγώνα ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ προσωπικά δεν μας ενοχλεί, γιατί σε ξέρουμε καλά και ξέρουμε πως είσαι πάντα μ΄ αυτούς που σου χαϊδεύουν τ΄ αυτιά.
Τα ίδια ακριβώς έκανες και με την ΕΡΕΤΡΙΑ. Στην αρχή ήσουν όλο γλύκες με την Ερέτρια....
και ο ειδικός σύμβουλος του κ. Βαλκάνου!!! Εσύ το έλεγες. Μετά είδες φως στον ΛΗΛΑ και έβλεπες το ποτάμι να φουσκώνει και να σαρώνει τα πάντα. Εσύ το έλεγες κι αυτό. Στο τέλος έμεινες με το μαρκούτσι στα χέρια. Τα θυμάσαι ή τα ξέχασες;
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ αγαπητέ "Ντούπου-Ντούπου" λειτουργεί κάπως αλλιώς.
Οι άνθρωποί του έχουν χιούμορ, αλλά αντιδρούν στις μαλακίες των άλλων και ειδικά όταν αυτές έχουν να κάνουν με την ομάδα.
Επιθυμία σου ήταν να είσαι μέλος της οικογένειας του ΗΡΑΚΛΗ και τα είχες όλα τακτοποιήσει. Είχες βγάλει διοίκηση, είχες βρει προπονητές και άλλα σχετικά. Πάλι έμεινες με το μαρκούτσι στο χέρι, αλλά συνεχίζεις.
Εμάς μας αρέσει που θα είσαι απέναντι, αλλά δεν ξέρουμε αν οι μαλακίες που λες αρέσουν στους διοικούντες τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ γιατί ξέρουμε πως είναι σοβαροί άνθρωποι.
Εμείς πάντως σε καλωσορίζουμε στον αγωνιστικό χώρο και σου στέλνουμε αγωνιστικούς χαιρετισμούς!!!!