Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
- Μην ρωτάτε εμάς για τα όσα συμβαίνουν ή θα συμβούν στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Υπάρχουν πολλοί που γνωρίζουν τα πάντα. Εμείς δεν ξέρουμε τίποτα απολύτως. Μάθαμε κι εμείς πως ο κ. Παπακωνσταντίνου  κάτι κάνει, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τ΄ αποτελέσματα. Διαπιστώσαμε πως όλα τα ΜΜΕ ξέρουν πρόσωπα. Εμείς δεν ξέρουμε τίποτα. Εμείς έχουμε την δική μας άποψη και την γράψαμε πολλές φορές. Μακάρι να πάνε όλα....
καλά για την ομάδα και η όποια κίνηση να μην οδηγήσει στο φιάσκο της ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΟΣ πριν κάποια χρόνια.Την Τετάρτη θα δούμε το έργο από την αρχή μέχρι το τέλος.
- Ματσάρα σήμερα στο Προκόπι, αφού η ΔΟΞΑ θα υποδεχθεί την ΙΣΤΙΑΙΑ. Οι δύο ομάδες έχουν 6 νίκες σε 6 αγώνες. Το ΠΡΟΚΟΠΙ έχει πετύχει 15 γκολ και έχει δεχθεί 1, ενώ η ΙΣΤΙΑΙΑ έχει πετύχει 28 γκολ και έχει δεχθεί 6. Η καλύτερη επίθεση με αντίπαλο την καλύτερη άμυνα!!!
- Ο Τσιμιχόδημος πάει με τον ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ στο Βασιλικό, ν΄ αντιμετωπίσει τον ΛΗΛΑ από τον πάγκο του οποίου πέρασε. Ο Ζέρβας πάει με τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ στον Βατώντα. Πέρασε κι αυτός από τον πάγκο του σημερινού αντιπάλου.
- Ο Βασίλης Καθαροσπόρης μπορεί να έχει κάποια ονόματα υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων, αλλά έχει χάσει και πολλά στηρίγματά του. Κάποιοι μεγάλοι επιχειρηματίες οι οποίοι στήριζαν με πάθος τον κύριο Καθαροσπόρη, σήμερα είναι απέναντί του. Δεν ξέρουμε τους λόγους, αλλά φανταόμαστε πως θα μας τους πούνε "οι επικοινωνιολόγοι" οι οποίοι μας λένε ποιοι τον στηρίζουν και ποιοι θα είναι μαζί του.
- Φαγώθηκε με την Δημοτική αγορά και το δάνειο ο κ. Παγώνης και αυτό δεν θα του βγει σε καλό. Δήμαρχε κύριε Παγώνη, άλλα είναι τα θέματα με τα οποία πρέπει ν΄ ασχοληθείς για να περάσεις στην Β΄ Κυριακή. Σ΄ αυτά θα σε παίξει ο πρώην συνεργάτης σου και φυσικά θα έχει δίκιο, αφού τα θέματα της καθημερινότητας δεν είναι στα καλά τους.
- Η κυρία Βάκα παρά τις προσπάθειες κάποιων, τα πάει καλά με το ψηφοδέλτιο, αλλά άφησε πολύ πίσω το κομμάτι της επικοινωνίας. Έχει ελάχιστη στήριξη από τα ΜΜΕ και προφανώς είναι επιλογή της, να κρατήσει μια στάση η οποία μας οδηγεί στο "μπορώ και μόνη μου καλά". Εμείς σεβόμαστε την άποψή της, αλλά δεν συμφωνούμε με την πρακτική της. 
- Φυσικά και υπάρχουν κι άλλες ομάδες στην Εύβοια, αλλά ας μη γελιόμαστε. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι η ομάδα της πρωτεύουσας του νομού και το "μαγαζί γωνία". Εμείς δεν φοβόμαστε για το αύριο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά δεν συμφωνούμε και μ΄ αυτούς που ψάχνουν σήμερα τις 100.000 ευρώ για να πάει η ομάδα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, αφού ξέρουμε πως για να φτάσει η ομάδα στο στόχο της ανόδου τα επόμενα χρόνια, θα πρέπει κάθε χρόνο να έχει τουλάχιστον 200.000 - 300.000 ευρώ. Αυτά τα χρήματα δεν θα τα βάζουν κάθε χρόνο κάποιοι επιχειρηματίες.  Αυτό κρατήστε το και θα δούμε τι θα γίνει.