Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Ο κ. Βαλάντης Μπλέτσας

Όταν αγαπάς κάτι, όταν αυτό με το οποίο θέλεις ν΄ ασχοληθείς το πονάς, όταν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να φτάσεις στον στόχο, τότε θα πρέπει να φτάσεις μέχρι και να τσαλακωθείς, για να πετύχεις.
Ο κ. Βαλάντης Μπλέτσας, μπήκε στην διαδικασία να κάνει κάτι για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ σε μια περίοδο που η ομάδα είχε απαξιωθεί και δεν πλησίαζε κανείς σ΄ αυτή. Βρήκε λοιπόν τον τρόπο και αφού συμμάχησε και με τον διάβολο, πήρε το τιμόνι μήπως και καταφέρει να βγάλει από το πουθενά τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Πρέπει να είχε τάσεις αυτοκαταστροφής, όταν πήρε αυτές ....
τις αποφάσεις και όλοι περιμέναμε πότε θα πάρει το καπέλο του και θα φύγει.
Άκουσε πολλά, επειδή ήταν αυτός που πάντρεψε "τις ξένες δυνάμεις με τις ντόπιες" και θα άκουγε περισσότερα αν η ομάδα δεν τα πήγαινε καλά αγωνιστικά....
Δεν ήταν αυτός που ανέλαβε να καλύψει οικονομικά τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Αυτό το ανέλαβαν ο κ. Μίλερ (ΞΈΝΕΣ ΔΥΝΆΜΕΙΣ) και ο κύριος Κακαβάς (ΝΤΟΠΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ), οι οποίοι φυσικά δεν κράτησαν τον λόγο τους.
Ο κ. Βαλάντης Μπλέτσας δεν ήθελε να παραιτηθεί και ν΄ αφήσει την ομάδα στην πόρτα της διάλυσης. Άρχισε τις προσπάθειες ώστε να βρεθεί λύση. Όλα δείχνουν πως τα κατάφερε ή θα τα καταφέρει.
Ξέρουμε καλά τις προσπάθειες που έκανε, αν και ο ίδιος έλεγε τα μισά και όχι όλο το πακέτο των συζητήσεων. Εμείς γνωρίζοντας από πρώτο χέρι κάποια πράγματα, κάναμε υπομονή και γράφαμε για την επόμενη μέρα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Δεν μας ενόχλησε η όποια μυστικότητα κρατήθηκε και γι΄ αυτό δεν παρεξηγήσαμε κανέναν. Σ΄ αυτές τις περιπτώσεις, όποιος θέλει το καλό της ομάδας, δεν χτυπάει γροθιά στο μαχαίρι, ούτε επιχειρεί να βγάλει αποκλειστικότητες. Κάνει ότι μπορεί ώστε να βοηθήσει.
Ο κ. Μπλέτσας κράτησε τις όποιες συζητήσεις και διαβουλεύσεις μυστικές.
Κρατήσαμε κι εμείς όμως την ελπίδα ζωντανή και δεν υιοθετήσαμε την άποψη που θέλει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στην πόρτα της διάλυσης.
Μετά την Γενική Συνέλευση της Τετάρτης, θα έχουμε να γράψουμε πολλά.
Ο κ. Βαλάντης Μπλέτσας έχει βοηθήσει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στο παρελθόν και κάποιοι το ξέρουμε καλά αυτό. Άλλοι ήταν αυτοί οι οποίοι ζήτησαν βοήθεια και μετά πήραν επάνω τους την όποια επιτυχία και ξέχασαν τα πάντα.
Τώρα ενεργοποιήθηκε ο κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου, ο οποίος άπειρες φορές βοήθησε τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά κι αυτόν κάποιοι τον κρέμασαν στα μανταλάκια για να μπορούν να παριστάνουν τους Χαλκιδάρες.
Κύριε Μπλέτσα, το πως και το γιατί, μικρή σημασία έχει. Από την στιγμή που ο κ. Παπακωνσταντίνου μπήκε μπροστά, το θέμα έχει κλείσει.
Τώρα αγαπητέ Βαλάντη θα έχεις μεγάλη ευθύνη για το αγωνιστικό κομμάτι, αφού το διοικητικό θα λυθεί.
Καλή μέρα και καλή δύναμη.

ΥΓ. Εμείς μπορεί να μην έχουμε αποκλειστικά, μπορεί να μην είμαστε φίλοι με τον κ. Μπλέτσα και τον κ. Παπακωνσταντίνου, αλλά μπορούμε να βάζουμε μπροστά τον στόχο και στην άκρη το ΕΓΩ.