Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα.
- Θα στείλουμε την καλημέρα μας στα παιδιά των Μικτών της Εύβοιας και στους προπονητές τους.
Παίδες και Νέοι κέρδισαν τους αντίστοιχους της Ευρυτανίας και είναι άξιοι συγχαρητηρίων και να σημειώσουμε πως την επόμενη αγωνιστική θα πρέπει ο κόσμος να γεμίσει το Ενωσιακό και....
να χειροκροτήσει αυτά τα παιδιά.
- Την καλημέρα μας στους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, για μια ανακοίνωση που έδωσαν σε "μερική δημοσιότητα" και με την οποία λένε πως αν δεν, δεν θα συνεχίσουν!!!! Ο συντάκτης της επιστολής κάτι δεν ξέρει ή κάνει πως δεν ξέρει, αφού προφανώς δεν είναι ο ίδιος ποδοσφαιριστής. Αυτοί που πριν λίγο καιρό πανηγύριζαν για την εκλογή της διοίκησης, όπως πανηγύριζαν και με την προηγούμενη και την παλιότερη, σήμερα στέλνουν πρώτοι το ανάθεμα.
Δεν θα κάνουμε τους ηλίθιους, γιατί πιστεύουμε πως ότι έγινε έγινε, για να μην εμφανιστεί κανένας, να βοηθήσει την ομάδα. Θα περιμένουμε την Γενική Συνέλευση, αλλά σήμερα θα γράψουμε και πάλι αλήθειες με ονοματεπώνυμα.
- Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου, ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ όμως κέρδισε τις εντυπώσεις από τον χθεσινό αγώνα στον οποίο είχε προηγηθεί με 2 - 0 και τελικά έχασε 2 - 3. Η ΕΡΕΤΡΙΑ θ΄ αντιμετωπίσει τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ στην επόμενη φάση. Οι ποδοσφαιριστές της Ερέτριας, πρέπει να βρούνε την αυτοπεποίθεσή τους και να πιστέψουν πως μπορούν να κρατήσουν όρθια την ομάδα.
- Δεν το πιστεύουμε, αλλά θα το ζήσουμε κι αυτό. Οι μέχρι χθες συνεργάτες του, βγάζουν κακιούλες και λένε "καλύτερα που έφυγε"  και το λένε για τον κύριο Καθαροσπόρη. Ηρεμήστε κύριοι, γιατί όλοι ξέρουν πως τον ακούγατε σε στάση προσοχής.
- "Ο φίλος μου" βλέπει μόνο αυτούς που δεν θα είναι με την κυρία Βάκα, αλλά κάνει πως δεν βλέπει αυτούς που δεν θα είναι με τον κ. Παγώνη και τον κύριο Καθαροσπόρη. "Φίλε μου" η κυρία Βάκα έχει έτοιμο το 80% του ψηφοδελτίου της και θα εξαντλήσει τον αριθμό υποψηφίων σ΄ αυτό. Οι άλλοι τι θα κάνουν; Σαρακοστιανό θα είναι;